Razer BlackShark V2 Pro 2023 modeli yorumlarım

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Öncelikle selamlar. Evet, Razer BlackShark V2 Pro elime ulaştı ve 1 gündür deniyorum. Şimdi size ilk görüşlerimden bahsedeceğim.
İlk olarak ben Synapse olsun, işte kulaklığı bağlamak olsun hiç sıkıntı yaşamadım. Ancak tabii ki bu kulaklığın beğenmedim tarafları var.
İkinci olarak kulaklık çok ağır, normal bir kulaklığa göre çok daha ağır ve başınızı ağrıtıyor.
Üçüncü olarak kendi sesiniz dahil hiçbir şey duyamıyorsunuz ve istemsizce bağırmaya başlıyorsunuz.
Ha, dördüncü olarak da benim yaptığım gibi arkadaki Power tuşundan kulaklığı açmadan gidip Technopat'ta "Razer BlackShark'ı Synapse görmüyor" diye konu açmayın Power tuşunun açık olduğundan emin olun ;)
Beşinci olarak kulaklıkta en çok uğraştığım şey mikrofonu oldu. Mikrofonu bir türlü bağlayıp ta konuşmayı beceremedim ama şunu fark ettim ki biraz daha bastırıp yerine tam oturtmak gerekiyormuş.
Bunun dışında benim zaten 2 yıldır kullandığım, aşınmaktan adeta yardım çığlıkları atan 2 tane Razer ekipmanım zaten vardı. (Ornata V2 ve Basilisk v2) bu yüzden Razer Synapse uygulamasında hiç sorun yaşamadığımı dile getirmek isterim.
Kulaklığın bir diğer kötü yanı da o eğer kulaklığı sorunsuz kurmak istiyorsanız başka Razer ekipmanları kullanmış olmalısınız ve ben bu konuda şanslıydım.
İlk deneyim olarak bu kadar sunabilirim gerisini sponsorluk alan kanallardan izleyebilirsiniz çünkü neredeyse tüm sorunlarını dile getirdim. Biraz da iyi yanlarını görün değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Benimde düşündüğüm bir model ama uygulamada problem yaşayan çok kişi var. Ayrıca teknoloji mağazasına gittim malzeme kalitesi açısından pek beğenmedim. Kaba bir duruşu var.

Siz arastirma yaparken hangi kulaklıklara baktınız?

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Benimde düşündüğüm bir model ama uygulamada problem yaşayan çok kişi var. Ayrıca teknoloji mağazasına gittim malzeme kalitesi açısından pek beğenmedim. Kaba bir duruşu var.

Siz arastirma yaparken hangi kulaklıklara baktınız?
Hocam şimdi şöyle ki ben Razer Kraken V3 Hypersense, HyperX Cloud 3 ve HyperX Cloud Alpha S arasında kalmıştım. BlackShark'ın hem mikrofon açısından iyi olması, hem wireless olması hem de benim de halihazırda Razer kullandığımdan markaya güvenmemden dolayı bu kulaklığı tercih ettim.

Malzeme sorunları var kulaklığın. Sol menteşesi kırıldı 6 ay sonra kendi kendine.
Hocam hangi siteden aldınız? Bazı siteler kulaklığı iade edilmiş modellerinden gönderebiliyorlar çünkü

Hocam şimdi şöyle ki ben Razer Kraken V3 Hypersense, HyperX Cloud 3 ve HyperX Cloud Alpha S arasında kalmıştım. BlackShark'ın hem mikrofon açısından iyi olması, hem wireless olması hem de benim de halihazırda Razer kullandığımdan markaya güvenmemden dolayı bu kulaklığı tercih ettim.

Hocam hangi siteden aldınız? Bazı siteler kulaklığı iade edilmiş modellerinden gönderebiliyorlar çünkü
trendyolun kendisinden aldım açılmamış kutuydu. Kulaklığın kronik problemi. yurtdışında da aynı sorunu yaşayan çok insan var.

Bende düz V2 var BlackShark aynı problem bende var işte. Synapse stabil çalışmıyor ya takılıyor donuyor sonra düzeliyor. PC'yi misal yeniden başlat tekrar sapıtıyor söküp çıkarıp tekrar uğraştırıyor. Yani çok dert olmuş. Bende muzdarip oldum.

Hatta Ornata V3 vardı klavye. 3 tuş ghosting var. Belli kombinasyonlar çalışmıyor şaka gibi. Onu değiştim şimdi kulaklık arıyorum. Hatta V4 Black Widow alayım dedim onda da çift tıklama sorunu kronikmiş.

Daha artık Razer ürünü almam. Adamlar kaliteyi bozmuş.

Not: Sorunu çözdüm Synapse'nin yeni versiyon beta onu kurunca düzeldi şu an stabil çalışıyor. Yıl olmuş 2024 hem ürün alacaksın hem programcısı hem teknisyesin hem ar-ge si olacaksın. Öyle ürün almakla bitmeyen dönemlerden geçiyoruz. Tamirini hatasını da sen araştırıp bulacaksın. Çünkü bu devirde

Sorunsuz şöyle işini hakkıyla yapan firma ve ürün bulursan öp başına koy.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı