Elektronik Razer BlackShark V2 Pro 2024 PlayStation Edition 4500 TL

PC kullaniminda herhangi bir kalite kaybi soz konusu olur mu acaba? Eger olmuyorsa cok guzel ürün.

Hocam bilmediğim için yanlış bilgi vermek istemiyorum. Trendyol'daki yorumlarda ayrı olarak Bluetooth adaptör alarak kullanılabileceğini söylemişler. Ayrıyeten Amazon'da beyaz modeli için son 2 stok kalmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250330_192410_Trendyol.jpg
    Screenshot_20250330_192410_Trendyol.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 106
xbox versiyonu da satista benzer fiyata. xbox versiyonunu alicam. pc icin bir nebze daha sorunsuz olur diye dusunuyorum. en kotu iade ederiz. satici amazon guvenilir.

cok tesekkur ediyorum konuyu actiginiz icin. 1 haftadir beyaz renkte fiyatinin hakkini vericek bir urun ariyordum ve bulamiyordum. ilac gibi geldi vallahi.

Xbox versiyonu da satista benzer fiyata. Xbox versiyonunu alacağım. PC icin bir nebze daha sorunsuz olur diye dusunuyorum. En kotu iade ederiz. Satici Amazon guvenilir.

Belkide tek farkları lisanslarıdır içiniz hangisinde daha rahat olacaksa onu alıp deneyin hocam.

Cok teşekkür ediyorum konuyu actiginiz icin. 1 haftadir beyaz renkte fiyatinin hakkini verecek bir ürün ariyordum ve bulamiyordum. İlac gibi geldi vallahi.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam şimdiden hayırlı olsun.

Tam olarak bu modelle ilgili bir inceleme vs. var mı? PC için Cloud 3 Wireless almayı planlıyordum bu model daha mı mantıklı olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı