Razer BlackShark V2 Pro ile deneyimlerim

Frennzy

Decapat
Katılım
23 Nisan 2021
Mesajlar
265
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba Arkadaşlar ;

Uzun zaman oyuncu kulaklık arayışındayım biraz ses konusuna takıntılı birisi olarak çok zor zamanlar geçirdim onu mu alsam bunu mu alsam büyük firmaların tüm kulaklıklarını modellerini araştırdım Logitech Steelseries Razer Corsair HyperX eksi yönleri artı yönleri derken hep iki ara bir derede kaldım Sonunda 2 kulaklık arasında kaldım.


Razer BlackShark V2 Pro

Steelseries Arctis 9 Wireless



Steelseries Arctis 9 Wireless : İlk başlarda çok cazip geldi hem bluetooth hem wireless ama mikrofon konusunda sınıfta kalmıştı benden ama yine pes etmedim alacaktım sonra şunu düşündüm ne amaçla alacağım hem oyun hem de sosyal hayatta olarak kullanmak için mi hayır tabiki. Tek amacım oyun olduğu için bundan vazgeçtim ama ilerde yine bunu da alacağım.

Razer BlackShark V2 Pro : Evet bunu satın aldım 3 gündür kullanmaktayım az olsa deneyimleri söylemek istiyorum diğer arkadaşlarda bunu almayı düşünürse diye.

Ses Kalitesi : Hemen ses testi için oyun ve müzik açtım kendi stabil sesi ile ama ne bilim güzel hoş ama daha iyisini beklerdim o kadar para verip ama işte aması var çok şükür Ekolayzer ayarı yaptığınız da tadından yenmiyor şuan istediğim kıvamda gerçek 7.1 deneyimi ve oyunlarda o ses kalitesi ormanda gezerken o ağaçların rüzgardan çırıktı sesleri olsun üstüne bastığınız dal sesleri olsun o silah sesleri olsun muazzam keyif verici şuan da evet iyi ki almışım diyorum.

Bass Kalitesi : Gayet güzel ben buradayım diye bağırıyor o BASS hissini yaşıyorsunuz ama TİZ konusunda biraz ekolayzer ayarı yaparsınız daha güzel kıvama gelecektir.

Milli Oyunumuz CS:GO a gelince çok hoşuma gitti 7.1 tam anlamıyla kullanıp o anı yaşıyorsunuz sadece durup sesleri test ediyorsunuz şuan solda şuan sağda şuan arka çapraz da diye vs. vs.

Şarj Süresi : 3 gündür hiç şarj etmeden direk aldığım da o şarjı kullanıyorum ortalama günde 5 6 saat kullanıyorum 3. günün sonunda geldim %50 şarjı kaldı bence gayet güzel

Wireless kullanım : 1 oda yana geçince kopmalar oldu ama o kadar hızlı bağlanıyor ki oha falan diyorsunuz. ufak bir gecikme göremedim açıkçası en iyi test CS:GO silah testidir benim için ama orada özellikle test ettim fark bile edemedim gecikmeyi illa ki vardır ama fark edilmeyecek kadar az.

Mikrofon Testi : Üst düzey bir şey beklemeyin ama iş görür mü rahatlıkla görür karşıya sesiniz net gidiyor anlaşılıyor ama berrak olarak biraz geride eğer yayın falan açacaksanız yayıncı mikrofon almanızı öneririm ama sadece oyun ve discord üzerinden kullanacağım derseniz rahatlıkla size yetecektir ama discord içi ses ayarları da yapmanızı öneririm.

Ses Yüksekliği : Tatmin edici düzeydi.


Sonuç : Ben memnunum tavsiye ederim sizlerde. İnşallah faydalı olmuşumdur eğer ilerleyen zamanlar da artıları veya eksilerini görürsem sizlere bilgi aktarırım.
 
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zaman oyuncu kulaklık arayışındayım biraz ses konusuna takıntılı birisi olarak çok zor zamanlar geçirdim onu mu alsam bunu mu alsam büyük firmaların tüm kulaklıklarını modellerini araştırdım Logitech SteelSeries Razer Corsair HyperX eksi yönleri artı yönleri derken hep iki ara bir derede kaldım sonunda 2 kulaklık arasında kaldım.

Razer BlackShark V2 Pro.

SteelSeries Arctis 9 Wireless.

SteelSeries Arctis 9 Wireless: İlk başlarda çok cazip geldi hem Bluetooth hem Wireless ama mikrofon konusunda sınıfta kalmıştı benden ama yine pes etmedim alacaktım sonra şunu düşündüm ne amaçla alacağım hem oyun hem de sosyal hayatta olarak kullanmak için mi hayır tabii ki. Tek amacım oyun olduğu için bundan vazgeçtim ama ileride yine bunu da alacağım.

Razer BlackShark V2 Pro: Evet bunu satın aldım 3 gündür kullanmaktayım az olsa deneyimleri söylemek istiyorum diğer arkadaşlarda bunu almayı düşünürse diye.

Ses kalitesi: Hemen ses testi için oyun ve müzik açtım kendi stabil sesi ile ama ne bileyim güzel hoş ama daha iyisini beklerdim o kadar para verip ama işte aması var çok şükür ekolayzer ayarı yaptığınız da tadından yenmiyor şu an istediğim kıvamda gerçek 7.1 deneyimi ve oyunlarda o ses kalitesi ormanda gezerken o ağaçların rüzgardan çırıktı sesleri olsun üstüne bastığınız dal sesleri olsun o silah sesleri olsun muazzam keyif verici şu an da evet iyi ki almışım diyorum.

Bass kalitesi: Gayet güzel ben buradayım diye bağırıyor o bass hissini yaşıyorsunuz ama tiz konusunda biraz ekolayzer ayarı yaparsınız daha güzel kıvama gelecektir.

Milli oyunumuz CS:GO'a gelince çok hoşuma gitti 7.1 tam anlamıyla kullanıp o anı yaşıyorsunuz sadece durup sesleri test ediyorsunuz şu an solda şu an sağda şu an arka çapraz da diye vs. vs.

Şarj süresi: 3 gündür hiç şarj etmeden direk aldığım da o şarjı kullanıyorum ortalama günde 5 6 saat kullanıyorum 3. günün sonunda geldim %50 şarjı kaldı bence gayet güzel.

Wireless kullanım: 1 oda yana geçince kopmalar oldu ama o kadar hızlı bağlanıyor ki oha falan diyorsunuz. Ufak bir gecikme göremedim açıkçası en iyi test CS:GO silah testidir benim için ama orada özellikle test ettim fark bile edemedim gecikmeyi illaki vardır ama fark edilmeyecek kadar az.

Mikrofon testi: Üst düzey bir şey beklemeyin ama iş görür mü rahatlıkla görür karşıya sesiniz net gidiyor anlaşılıyor ama berrak olarak biraz geride eğer yayın falan açacaksanız yayıncı mikrofon almanızı öneririm ama sadece oyun ve Discord üzerinden kullanacağım derseniz rahatlıkla size yetecektir ama Discord içi ses ayarları da yapmanızı öneririm.

Ses yüksekliği: Tatmin edici düzeydi.

Sonuç: Ben memnunum tavsiye ederim sizlerde. İnşallah faydalı olmuşumdur eğer ilerleyen zamanlar da artıları veya eksilerini görürsem sizlere bilgi aktarırım.

Selam. Konunun üstünden bayağı geçmiş ama hala memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ben de çok yakın bir zamanda almayı düşünüyorum çünkü. Cevaplarsanız çok sevinirim.
 
Selam. Konunun üstünden bayağı geçmiş ama hala memnun musunuz? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ben de çok yakın bir zamanda almayı düşünüyorum çünkü. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Selam. Kullanmaya devam ediyorum ve şuana kadar Bi sıkıntı yaşamadım çok memnunum işimi rahatlıkla görüyor.
 
Selam. Kullanmaya devam ediyorum ve şuana kadar Bi sıkıntı yaşamadım çok memnunum işimi rahatlıkla görüyor.
Çok sağolun merak ediyordum herhangi bir sıkıntı mı çıkarır mı diye. Artık kesin alacağım kulaklığı. Sadece az bir para eksiği var tamamlayıp kullanmaya başlayacağım bende.
 
Çok sağ olun merak ediyordum herhangi bir sıkıntı mı çıkarır mı diye. Artık kesin alacağım kulaklığı. Sadece az bir para eksiği var tamamlayıp kullanmaya başlayacağım bende.

İnşallah sizde memnun kalırsınız ama dediğim gibi ekolayzer ayarlarını yapmayı unutmayın daha çok deneyim sağlarsınız.
 
Şu an iş deyim yarın öğlen civarı tüm ekolayzer ayarlarımın resmini paylaşırım sizinle.

Müzik
Film
FPS
Oyun

Şu şekilde ayarlama yapmıştım.
 
Merhaba unuttum paylaşmayı özür dilerim.

Ayarlarım şu şekilde ben THX özelliğini kapatıyorum daha iyi performans alıyorum siz dilediğinizi dener öyle yaparsınız.

Tamamdır teşekkürler yazarsınız.

Üstte paylaştım inşallah yardımcı olur size.
 

Dosya Ekleri

  • fps.png
    fps.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 47
  • hikaye.png
    hikaye.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 49
  • film.png
    film.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 42
  • thx.png
    thx.png
    111,7 KB · Görüntüleme: 49
Hocam beğenirseniz bende şöyle bir ayar yaptım şu an bunu kullanıyorum.
1680340876736.png


Hocam beğenirseniz bende şöyle bir ayar yaptım şu an bunu kullanıyorum.

THX spatial Audio kapalı olarak kullanıyorum bende. Her insan sesleri aynı duymuyor.
Şu an kulaklıkta aşırı bir sıkıntı hissetmiyorum. Muhtemelen ben alışamadığım için ses kötü geliyordu veya seslerin bu şekilde olmasına alıştım. Ama bu kadar para verdiğim bir kulaklıktan daha iyisini beklerdim. Özellikle Discord tarzı platformlarda mikrofonunun daha iyi olmasını beklerdim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı