Razer BlackShark V2 Pro nasıldır?

2023 versiyonu üretilmiş bakalım nasıl daha satışa çıkmadı herhalde

2023 versiyonu üretilmiş bakalım nasıl daha satışa çıkmadı herhalde
Aslında tam olması gereken kulaklık olmuş, mikrofon kalitesi çok daha iyi, zaten konforluydu daha da konforlu hale getirmişler Typce C uca ve Bluetooth ile beraber şarj süresi artmış. Tabi eskisiyle fiyat farkı uçuk 120-200 dolar arasındaki fark düşündürücü.

Hocam bu bahsettiğiniz yeni modeli mi bir fikriniz var mı? Ona göre alacağım eğer tükenmezse.

Yeni modelini nereden bulabilirim?
Türkiye pazarına girmedi biraz geç girecektir daha hemen hemen diğer ülkelere gidiyor stoklar bizim ülkemize geç geliyor. Kraken V3 serisi bile 1 sene geç geldi ülkemize bu o kadar geç olmasa bile minimum 1 ayı var diye düşünüyorum. Parantez içerisinde 2023 yazar çıkarsa ve şarj süresinden anlaşılır eskisi 24 saat yenisi 70 saat.

Anladım teşekkürler.

Bu arada ben yine de aldım. 3099 TL şu anki ortalama fiyatın epey altında gibi geldi. Pişman olmayacağımı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kötü bir fiyat değil kablosuz ve oldukça rahat bir kulaklık.
Ürün elime ulaştı da 3.5 mm jakın tam olarak ne işe yaradığını biliyorsanız anlatabilir misiniz? Kablosuz ama kablolu kullanabiliriz gibi bir şey mi? Kullanım klavuzuna baktım ama bulamadım tam olarak ne işe yaradığını.

Kablolu kullanmak için evet atıyorum telefona veya bilgisayarın jack girişine takarak kablosuz modunu kapatıp kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…