Razer BlackShark V2 Pro nasıldır?

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
3000-3500 TL arası bütçem var ve yadigar kulaklığımı değiştirmek istiyorum. HyperX Cloud 2 hakkında fazla kötü yorum gördüm ondan dolayı bu kulaklığa yöneldim. Sizce Razer BlackShark V2 alınır mı? Alınmaz diyorsanız 3000-3500 fiyat bandında güzel bir oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
Ayrıca eklemeyi unutmuşum Stereo kulaklık arıyorum 7.1'in çöp olduğunun farkındayım.

Oyun için arıyorsan Cloud 3 alabilirsin. Müzik veya film falan takılıyorsan BlackShark v2.

Cloud 3 iyi midir peki?

Kendim kullanıyorum objektif olarak yaklaşacağım. Oyun performansını cidden çok beğeniyorum adamın nerede olduğundan hiç şüphem olmuyor, yani oyun için çok güzel bir kulaklık fakat müzik dinlerken bassları yetersiz buluyorum. Ama yine de dinletmeyecek düzeyde kötü ses vermiyor.

Kendim kullanıyorum objektif olarak yaklaşacağım. Oyun performansını cidden çok beğeniyorum adamın nerede olduğundan hiç şüphem olmuyor, yani oyun için çok güzel bir kulaklık fakat müzik dinlerken bassları yetersiz buluyorum. Ama yine de dinletmeyecek düzeyde kötü ses vermiyor.
Mikrofonu nasıl hocam?

Hocam V2 Pro 2023 kullanıyorum müzik film içinde aldım ayrıca ama oyun için Cloud 3 öneririm arkadaşım aldı çok memnun.
Hocam V2 Pro oyun performansında nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı