Razer BlackShark V2 Pro vs Logitech G733

kralinyo_1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, öncelikle, bu iki kulaklıktan biri arasında kaldım. Bana hangisini tavsiye edersiniz? Ses kalitesi malzeme kalitesi olarak hangisi daha iyi? Uzun süreli kullanımda hangisi daha dayanıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
v2 pronun govdesi ile alakali pek cok sikayet gordum. govde dayanikligi acisindan g733 buyuk ihtimalle daha iyidir. ben urunu yeni aldim, amazonda 4500 liraya dusmustu. fiyati ile rakipsiz bir urundu. 4500 liraya aldiysaniz veya alabilecekseniz v2 pro rakipsiz bir urun. amazon ara ara indirimi acip kapatiyor. almadiysaniz takip etmekte fayda var. tekrardan indirime girebilir. indirimsiz fiyati ile v2 pro alinabilecek bir urun degil maalesef. ancak 4500 lira gibi fiyatlari tekrardan gorurse mutlaka alin.

V2 Pro'nun govdesi ile alakali pek cok sikayet gordum. Govde dayanikligi acisindan G733 buyuk ihtimalle daha iyidir. Ben urunu yeni aldim, Amazon'da 4500 liraya dusmustu. Fiyati ile rakipsiz bir urundu. 4500 liraya aldiysaniz veya alabilecekseniz V2 Pro rakipsiz bir ürün. Amazon ara ara indirimi acip kapatiyor. Almadiysaniz takip etmekte fayda var. Tekrardan indirime girebilir. İndirimsiz fiyati ile V2 Pro alinabilecek bir ürün degil maalesef. Ancak 4500 lira gibi fiyatlari tekrardan gorurse mutlaka alin.

Bende beyaz modelini 2 gün önce Amazon'dan 4700TL civarına sipariş verdim. Barracuda ile arasında kalmıştım ama sanırım BlackShark V2 Pro daha iyi gibi. Çoğunlukla PS5'te kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı