İnceleme Razer Blackshark V2 Special Edition

Evet kumaş.

Evet kumaş. Deri gibi değil gerçekten çok güzel ve rahat.

Ben de kullanıyorum gözlükle. Şişme, ağrı gibi şeyler olmuyor ama son derece uzun kullanımda biraz acıtabiliyor. Çerçeveyle de alakalı bu durum. Her gözlük bir değil.
Arkadaşlarla hafta sonu oturup 6-7 saat Pubg Mobile oynuyoruz onun için kullanacağım. Gözlük ile benim gibi pamuk sarma vs uğraşmadan direk kullanıyorsan baya yumuşak bir yapısı var o zaman hocam?

Arkadaşlarla hafta sonu oturup 6-7 saat Pubg Mobile oynuyoruz onun için kullanacağım. Gözlük ile benim gibi pamuk sarma vs uğraşmadan direk kullanıyorsan baya yumuşak bir yapısı var o zaman hocam?
Yok hocam sadece kulak arkasında biraz ağrı yapabiliyor ama benim çerçeve normal kullanımda da biraz ağrıtıyor. Değiştireceğim erteliyorum hep.

@510095 @pawEn teşekkürler arkadaşlar biraz daha araştırıp büyük ihtimal siparişi vereceğim gibi kulakiçi kulaklık bile düşündüm ama oda uzun kullanımda kulağa zarar verebilir diye yumuşak rahat yapısı olan bir kulaklık arayışına girdim.

Hocam şuan acil değilse biraz beklemenizi öneririm. Fiyatı arada 2600-2700'e düşüyor rutin olarak.

Hocam şuan acil değilse biraz beklemenizi öneririm. Fiyatı arada 2600-2700'e düşüyor rutin olarak.
Çok sabırlı birisi değilim ama ufak bir araştırma sonrası siparişi veririm büyük ihtimal. Tavsiye için teşekkür ederim gözlükle kulaklık kullanmak gerçekten işkence

Bende kullanıyorum sadece THX'i nasıl beğenmediniz bilemedim. Veya belki aşina değilsinizdir ama ben Logitech G 432 dtx 2.0X olan kulaklıktan geçtim. Arada devasa fark aldım THX çok kaliteli bence. Warzone ve Valorant da denedim mükemmel bir deneyim verdi.

Aydınlatmaya neden - verdiniz? Sizi kim görüyor ki? Bence en gereksiz şeylerden biri aydınlatma. Belki ünlü bir yayıncıysanız hani insanlar yayında falan görse ama onlarda mikrofon vs kullanıyor.

@pawEn @510095 sizin kutudan yazılıma girecek bir kod çıkmış mıydı arkadaşlar? İzlediğim bazı videolarda kutudan çıkan kodu giriyoruz diyorlardı benim kutudan çıkmadı. Bugün gittim vatanda kalan son BlackShark V2 SE kulaklığı aldım fakat son kalan üründü ve bandı açılmış tutma kumaşının bir tarafı da çıkmıştı.

V2 X de çıkıyor o kod. V2 de zaten gerek yok çünkü THX direk destekli sen yazılımı yüklüyorsun oradan açıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…