İnceleme Razer BlackShark V2 X USB

Kısa süre önce Amazon'dan Razer BlackShark V2 X USB kulaklığı 2089 TL'ye satın aldım. Nays Sevgililer Günü İndirimi kampanyasıyla Total'de 1839 TL'ye geldi bana kulaklık.

Ürün linki:
Kusursuz bir kargo süreci oldu.

Şimdi kutu inceleme ve açılış yapalım.

Kutusu gayet şık ve modern gözüküyor.

IMG20240208182407.jpg

IMG20240208182419.jpg

IMG20240208182442.jpg

Kutuyu ilk açtığımızda bir adet garanti belgesi ve "oyuncular için, oyuncular tarafından" yazan bir yazılı zarf karşılıyor.

IMG20240208182629.jpg

Zarf dediğimiz şey aslında kullanım kılavuzu. Kullanım kılavuzu içinde Razer Sticker'ları ve THX Spatial Audio için bir tanıtım kağıdı mevcut.

IMG20240208182750.jpg

Kutumuzu açtığımızda ise kulaklığın olduğu Razer'ın sevdiği tarz olan bir koruyucu içeriyor.

IMG20240208182820.jpg

Razer kulaklık için çok hoş bir torba da gönderiyor. Gerçekten güzel bir torba.

IMG20240208182945.jpg

Ve kulaklığımızın kendisi.

IMG20240208183041.jpg

IMG20240208183047.jpg

IMG20240208183057.jpg

IMG20240208183116.jpg

Kulaklığı taktığınız zaman Windows üzerinde direkt olarak modeliyle birlikte yazmaktadır.

1707412248079.png

Şimdi gelelim incelemeye.

Dış Görünüş, Konfor ve Malzeme Kalitesi

Artıları
  • Gözlük takanlar için oldukça iyi bir kulaklık. Gözlüğünüzün çerçeve kısımları boşta kaldığı için başınızın sağ ve sol kısmına baskı yapmıyor. Bu yüzden uzun kullanımlarda daha rahat ve konforlu bir deneyim kazanıyorsunuz.
  • Kulaklık pedleri gayet şumuşak ve başı sıkmayan, ağrıtmayan bir yapısı var.
  • Terleme yapmıyor.
  • Renk ve dokusu oldukça hoş gözüküyor.
  • Kablosu 2 metre uzunluğundadır. Bu sayede daha uzaktan kullanabilirsiniz.
  • Kulaklık USB girişli olduğu için anakartınızı doğrudan kullanmamaktadır. Bu sayede daha iyi bir deneyim sağlıyor.
Eksileri
  • Kablosu fazla yeşil renkli. Parlak gözüküyor.
  • Kablosu dolaşmaya karşı olduğu için ilk başta biraz tuhaf duruyor. Sonradan düzeliyor ama.

Kulaklık Performansı

Artıları

• Basslar oldukça iyi. Bu fiyatta bir kulaklık için varsayılan ayarlarda bile oldukça güzel bir bas deneyimi veriyor.
  • Tiz ses deneyimi de oldukça iyi.
  • Akustik müzikleri de güzel bir şekilde verebiliyor.
  • Dip ses yok.
  • Ses seviyesi gerçekten çok artabiliyor.
  • Dış ses yalıtımı çok iyi. Yanınızda biri konuşa duymazsınız.
  • 50mm Razer Triforce sürücüler kullandığı için çoğu kulaklığa göre daha iyi bir deneyim sağlıyor.
  • Orta ve orta - büyük kulakları tam kapatabiliyor.
Eksileri
  • Müzik sesi yüksek olduğu zaman biraz dışarı verebiliyor sesi.

Mikrofon Performansı

Artıları
  • Aktif gürültü engelleme özelliği var. Bu özellik, istenmeyen dış seslerin mikrofona girmesini engelliyor.
  • Temiz bir ses veriyor.
  • Mikrofon konumunu rahat bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.
  • Kendi kendine istemsizce kulaklık konumu değişmiyor.
Eksileri
  • Ses içten gelebilir başka kişilere. Biraz sesi içten alıyor mikrofon.

Yazılım
  • Razer ürünleri normalde Synapse 3 destekliyor. Ancak BlackShark V2 X USB modeli desteklemiyor. Ekolayzer ayarı için ekstra bir 3. parti yazılım gerekiyor. Tabii varsayılan hali de tatmin edici. Ancak ekolayzer ayarı ile çok daha iyi hale getirilebilir deneyim.

Oyun Performansı

Artıları
  • Çevresel sesleri rahat bir şekilde alabilirsiniz. Örneğin CS veya Valorant gibi ses kasılması gereken oyunlarda oldukça iyi bir performans verebilir size.
  • Diğer rekabetçi olmayan, hikaye oyunlarında da güzel bir atmosferik detaylı ses deneyimi sağlayacaktır size.

Kendi görüşüm:

Razer BlackShark V2 X USB kulaklığı gerçekten bir F/P ürün. Fiyatını hak ediyor. Ben gözlük kullanan birisiyim. Şimdiye kadar çok fazla kulaklık değiştim. İçlerinden beni en rahat ettiren bu kulaklık oldu.

Mesleğim gereği uzun süreler bilgisayar başında zaman geçirmem gerekiyor. Bu süre içinde müzik, video, film gibi aktiviteler yapıyorum. Uzun süreli kullanımlarda gerçekten farkı hissedebiliyorsunuz. Hafifliği olsun, ergonomik tasarımı olsun, konforu olsun, rahatlığı olsun gerçekten tatmin edici ve güzel.
Arkadaşlarınızla Discord gibi ortamlarda konuşmalarda fena bir deneyim yaşatmayacaktır.

İndirime girdiği zaman alınabilecek ürün. Şu an fiyatı ortalama 2100 - 2400 TL bandında geziyor. 1850 TL ve altı fiyata alınabilir bir kulaklık olduğunu belirtmek isterim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Güzel inceleme bende Razer BlackShark V2 olanı aldım 1 ay olmadı gerçekten kaliteli rahat. Dediğin gibi torbası çok güzel ve vermeleri bile bence güzel bir incelik çünkü ben kulaklık standına koyarken üstüne o torbayı geçiriyorum toz olmasın diye eski kullandığımda böyle bir şey yoktu poşet falan yapıyordum.

Ayrıca kutu açılışında CEO'nun ürünü aldığımız için teşekkür yazısı bile güzel düşünülmüş. Bilmiyorum çok mühim değil ama bence güzel. Kaliteli firma ve ürün. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı