Razer BlackShark V2 Synapse güncellemesi sonrası THX spatial aktif olmuyor

Bu sorunu yaşayan baya çok Razer kullanıcısı var sanırım. @nova23 Ben thx programını indirdim. Normalde bu ayarları Synapse içinden yapabilmem gerekirdi ama programla kullanıyorum 15 gün deneme süresi var. Umarım Synapse düzelir çünkü program 650 TL gibi bir şey.

Bu sorunu yaşayan baya çok Razer kullanıcısı var sanırım. @nova23 Ben thx programını indirdim. Normalde bu ayarları Synapse içinden yapabilmem gerekirdi ama programla kullanıyorum 15 gün deneme süresi var. Umarım Synapse düzelir çünkü program 650 TL gibi bir şey.
Anladığım kadarıyla eski sürümde böyle bir sorun yokmuş. Yeni sürümde bu sorun var sanırım.

Hocam sorunun çözümünü yine forumdaki bir konudan buldum.

Bu konuyu inceleyebilirsiniz:

sayfa 18le birlikte sorunun çözümü konuşuluyor.

Razer Synapse 3 "error code 1603" hatası bu yorum ve takip eden diğer yorumları inceleyebilirsiniz.

tekrardan teşekkürler @FLASHw3

Nasıl hallettiniz paylaşabilir misiniz? Aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam bende de aynı sorun var. THX'e geçince seste değişiklik yok. Nasıl çözdünüz?

İlk başta Razer ses kartını takıp Razer Synapse kurduğumda bir ona alıp bir ona alıyordum ama bir değişiklik hissetmiyordum. Sonra çalışmıyor diye uygulamayı silip yükledim. Yine değişiklik olmuyor gibi hissettim ekolayzer ayarı Game modunda iken. Fakat kendimce Custom bir ayar yapıp THX aktif ettiğimde fark ettiğini hissettim. Bununla ilgili burada başka bir arkadaşta yardımcı olmuştu. Eskiden çok fazla fark vardı fakat artık neredeyse hissedilmeyecek kadar fakat oyunlarda gerçekten işe yaradığını söyledi. Ben de çalıştığını hissettiğimi anlayıp çok kurcalamadım. Artık kulağım mı alıştı bilmiyorum ama ben de stereo ve THX arasında fark gerçekten hissediyorum. THX açınca ses fazla derecede artıyor hatta kulaklıktan kısıyorum. Ekstra bir şey yapmadım bunun dışında.

"Şimdi ben kasım'dan beri kullanıyorum. İlk kullandığım zaman müziklerde videolarda aşırı fark oluyordu. THX spatial açtığım anda ses çok boğuklaşıyordu. Sonra gelen birkaç güncellemeden sonra ikisi arasındaki müzik ve normal videolardaki performans farkı çok çok azaldı. Hala fark hissediliyor açtığınızda ama neredeyse yok gibi. Çok az fark var. FPS oyunlarında kesinlikle THX spatial açılmalı. Sesin hangi açıdan geldiği daha net belli oluyor. Yani çalışıyor sıkıntı yok o konuda merak etmeyin. Sadece eskisi gibi ikisi arasında boğuk sesten temiz sese geçtim gibisinden çok keskin farklar yok."

Böyle söylemiş arkadaş. Söyleyen arkadaş bu konuyu açan arkadaş zaten.

Çok teşekkürler hocam. Ben de çok fazla fark hissetmiyorum ama Synapse üzerine öğrendiğim bir şey var, ayarları çok kurcalamamak gerekiyor :D

Hahahaha katılıyorum hocam memnunsanız takın geçin çok kurcalamayın kulaktan kulağa çok fark ediyor ses ayarı zaten kişisel bir şey. Biraz denemek gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı