Razer blackshark V2 + USB vs Cooler Master MH752 vs HyperX Alpha

Bütçe
900
Gidiyor evet. Bunun çözümü yok galiba?

Yok gibi görünüyor, bence konu açın bilgili arkadaşlar belki biliyordur çözümünü. Şu an ürün ve kutusuna güzel bakın Qp'den aldıysanız zaten sorun çıkartmıyorlar diye biliyorum.

Hayırlı olsun. Ama mikrofon olayı kötü olmuş. 751 de sorun olmaması bunda olması SES KARTI bence. Ses kartsız deneme olabiliyor mu ?
Hocam arkadan müzik açıp kayıt alın, mikrofonundan çok şikayet vardı. Umarım sıkıntısı olmaz, hayırlı olsun. Benim kargo daha yollarda.
Memleket Neresi ? Kargo takibinde nerede gösteriyor ? Aldığınız gün kargoya verildi mi ?
Mikrofon sorununu bir arkadaş konu açıp çözemediler diye biliyorum ses alıyor. Biraz uğraşın olmadı sizin için sıkıntıysa eğer iade seçeneğiniz mevcut.
Hatta Cooler Master ile konuşuyorlardı değil mi ? Baya uzun uzun konuşma/tartışma şeklindeydi.

Ürün Antalya'ya geliyor. Dün gece aldım. Saat 15.22'de kargoya verdiler. Fakat nedense 18.20'de gözüktü. Ürün şu an İstanbul şubeden çıkmış yani yollarda büyük ihtimal yarın gelecek.

Ses kartsız denersem mikrofonu deneyemem ki, 1 den 2 ye dönüştürücü yok çünkü bende. Mh751 de bir sıkıntı yoktu. Büyük bir sorun iade edilebilecek kadar cevap bekliyorum, sorun çözülmezse iade edeceğim.

Blackshark'a yöneliyorum sanırım, kötü oldu bu yankı sorunu. Void Elite'de alabilirim sanırım, param cebimde kalmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…