Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha vs Arctis Nova 3 vs Arctis Prime vs nova Pro

Bütçe
5000
Olabilir, yeni olanın hiç fotoğrafı yok kodunuda hatırlamıyorum o yüzden bilemem ama eğer sende ki ile diğer satıcıların kodlarını karşılaştırıp yorumlara bakarak öğrenebilirsin, kılıf ve kingston yazıyorsa eski modeldir.
Anladım hocam teşekkürler. Ürün elime ulaştığı zaman buradan geri bildirim yapacağım.

Dosya Ekleri

• 1677271803584.png
    1677271803584.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 136
Hocam galiba Cloud Alpha S alacagim ses kasma konusunda cok onermisler sizce alınır mı?

Eğer çok üstün ses kalitesi istiyorum diyorsan sana kulaklık+DAC kombini olarak şunları öneririm:
DT 770 PRO ve DAC

Mikrofon olsun istiyorsan mecbur gaming kulaklıklara bakacaksın.

Şunu öneririm:
Ses kalitesi mükemmel ama padleri biraz kötü. Ses kartın iyiyse MH751 modelini de tercih edebilirsin.

Eğer padleri de kaliteli olsun istiyorsan alternatifi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Arctis Nova 7 ile ilgili ne dersiniz peki?
Kablosuz olarak çok beğenilmiş bir kulaklık yorumlara göre ve Ali Güngör hocamın incelemesinde de gayet beğendim.

Razer BlackShark V2 kullanıyorum.

Oyun için ses kasılıyor fakat bir sürü ayak sesleri olunca karışıyor. Sinema kulaklığı gibi diyebilirim film izlerken de kendini sinemaymışsın gibi hissiyatı veriyor.

Kulaklık yüksek seviyede bass sesleri ile titriyor. Oyunlarda helikopter, gök gürültüsü, bomba patlama ses efektlerinde kulaklık titreşim olarak yansıyor.

Kablosu örgülü ve Razer ürünlerin kolay kolay sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Kulaklık rahat bu konuda herkes aynı fikirde.
Ayarlarin yanlış diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı