Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha vs Arctis Nova 3 vs Arctis Prime vs nova Pro

Bütçe
5000
Technopat'da konuda ki ayarı yaptım
Herkesin kulak yapısı farklı. EQ ayarlarını kendi kulağınıza göre yapın. Daha iyi sonuç alırsınız.
Hocam harici bir ses kartım var (Behringer UMC 204HD). THX kullanıyordum Dolby deniyorum şuan ses seviyesini THX kadar arttırmıyor fakat sorun değil ses kartından arttırıyorum ben. Movie ve Music presetleri iyi gerçekten fakat Game kısmında ses baya azaldı. Sizin kullandığınız bir ayar vesaire var mıdır?
Yukarıda dediğim gibi EQ ayarlarını kendi kulağınıza göre yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ve bu arada Dolby Atmos'ta da Volume leveleri açarsanız ses düzeyi yükselecektir.

Yine de benim kullandığım ayarları paylaşayım:
123-png.1676928

Birde ben bu ses kartı ile kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum bir çözümü yok değil mi bir bilginiz var mı?
Ses kartınızda herhangi bir mikrofon girişi yok hocam. Gaming ses kartlarında mikrofon girişi de vardır ama sizinkinde öyle bir şey görmedim.

Yaklaşık 8 aydır Cloud 2 kullanıyorum. Kulaklığın ses kalitesi muazzam fakat malzeme kalitesi olarak bu fiyat bandında kalıyor bence. 5 aylıkken falan eklem yerlerinden çatladı. Bazen çıt çıt sesler geliyor. Mikrofon kalitesi olarak da bu fiyat bandında biraz zayıf kalıyor. Sesini biraz tiz alıyor ve usb ile bağlandığı zaman sesi daha az alıyor. Bir tane program ile sesimi ordan yükselterek çözdüm bu sorunu.

@88602 hocam Dolby Atmos'u deneme olarak kullanıyorum şu anlık. Kurulumu Razer USB Sound Card seçip yaptım. THX olanı yapmadım bilerek Razer Synapse ile karışmasın diye. Sizde mi aynı yaptınız? Bu arada DTS'de var ücretsiz Nitro 5 ile geliyor onu indirmedim henüz, Dolby satın almadan önce DTS yeter mi sence?
1677442633932.png

1677442670812.png

Son düzenleme:
@P R O F O U N D hocam Dolby Atmos'u deneme olarak kullanıyorum şu anlık. Kurulumu Razer USB Sound Card seçip yaptım. THX olanı yapmadım bilerek Razer Synapse ile karışmasın diye. Sizde mi aynı yaptınız?
Evet hocam ben de aynı yaptım.
Bu arada DTS'de var ücretsiz Nitro 5 ile geliyor onu indirmedim henüz, Dolby satın almadan önce DTS yeter mi sence?
DTS yeterli ama Dolby içerik bakımından daha zengin bir yazılım hocam.

DTS yeterli ama Dolby içerik bakımından daha zengin bir yazılım hocam.
Ne yalan söyleyeyim kulaklığım bozulacak diye korkmaya başladım. Sizin ayarı yaptım kulaklık ses seviyesi ve bass da daha coştu. Kulaklığıma zarar verir mi çok fazla ses seviye yükseldi, hoparlörü patlama gibi sorun olur mu? Dolby Atmos deneme süresinde DTS'i de denerim olmazsa alırım ya ucuz zaten 40TL falan.

Hocam elimde Dolby'nin yazılımı var hazır 40 TL'ye bende aldım.
Ses olarak gerçekten fark ediyormuş (özellikle Valorant ses kasmada ve müzik performansinda)
Şu anda evdeki telefon kulaklıklarından birini kullanıyorum geçici olarak, HP 400'den daha konforlu geldiği için bana.
Razer BlackShark v2'yi alıp Dolby ile kullanmayı düşünüyorum ki bu şekilde sanırım istediğim sesleri bana rahatlıkla verecektir (önerilere ve tavsiyelere göre söylüyorum)
Kulaklığı aldığım zaman buraya yeniden cevap yazarım
Yardım edenlere çok teşekkür ediyorum.

Konunun açık kalmasini istiyorum
İleriki zamanlarda aklı karışan kullanicilarda bu mesajları görsünler onlarada yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı