Ben genel olarak ayarladım hem oyun hem müzikte kullandığım EQ ayarı bu. Patlama oluyorsa senin kulaklığında bulunan sürücülerin 50mm olduğu içindir. 50mm sürücüler daha çok bass odaklıdır. 40mm sürücüler ise mid ve tiz. Benim kulaklıklarım 40mm sürücüye sahip. Bu yüzden bende basslar patlamıyor. İşte tam da bu nedenle EQ ayarı kulağa göre yapılır demiştim zaten.@P R O F O U N D hocam sizin ayarla %100 kullanımda kulaklığı mı zorluyor kaldırmıyor bilemedim sesler ister istemez bozuyor patlıyor gibime geldi, %100 ayarda kendi hazır profiller sesler patlamadan daha net ve aynı seviye yükseklikte dinliyorum. Herkesin kulak yapısı farklı tabii ama benim kulağıma uymadı gibi, bir de CS:GO arayüz menüsünde ki müzikte aşırı patlamalar oluyordu hoşuma gitmedi. Ayak sesleri tamam da silah patlama sesi Razer Synapse de daha yüksek gibiydi sanki. Tekli kullanırken kulağımı deliyordu, sizin ayarda ise silah patlama sesi sessizleşmiş gibi daha çok müzik için mi ayarladınız?
Bu arada yaşadığın bass patlama sorununu verdiğim ayarlardaki 32 Hz ve 125 Hz frekanslarını indirerek çözebilirsin çünkü 32-64-125-250 Hz bass frkeanslarıdır.