Razer BlackShark V2 vs SteelSeries Arctis Pro + Gamedac

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum iki ürün arasında bayağı fiyat farkı var fakat bu fiyat farkından kaynaklanan bayağı bir performans farkı olur mu? Bu akşam alacağım o yüzden lütfen hemen cevap verin.

Genelde rahat olsa da bazı kişiler rahat edemiyor Arctis kulaklıklarla o yüzden Amazon'dan alın kafanız rahat olur 2-3 günde iadenizi yaparsınız. Bütçemi zorlamam gerekiyor diyorsanız Arctis Pro+ için, Blackshark V2 öneririm. Kendim şu an kullanıyorum yaklaşık 1 ay gibi bir süre oldu alalı fazlasıyla memnunum, ek olarak kablolu bir kulaklığa 1900 TL Vermek bana mantıklı gelmiyor. Blackshark V2 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.

Genelde rahat olsa da bazı kişiler rahat edemiyor Arctis kulaklıklarla o yüzden Amazon'dan alın kafanız rahat olur 2-3 günde iadenizi yaparsınız. Bütçemi zorlamam gerekiyor diyorsanız Arctis Pro+ için, Blackshark V2 öneririm. Kendim şu an kullanıyorum yaklaşık 1 ay gibi bir süre oldu alalı fazlasıyla memnunum, ek olarak kablolu bir kulaklığa 1900 TL Vermek bana mantıklı gelmiyor. Blackshark V2 ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.
1900 tl ye kablolu demeniz çok çok doğruydu hocam. Sizce ne yapmalıyım? 1000 tl civarında kablosuz iyi bir kulaklık yoktur değil mi blackshark v2 hepsini tokatlar?

Evet, şarkı için özel kulaklık alırsanız tabii o daha iyi olur müziklerde vs. ama genel olarak iyi.
Çok teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi 1900 e kablolu almak saçma olur. Zaten hardcore oyuncu değilim. 1000tl ile alacağım en iyi kulaklık blackshark v2 sanırsam. Arctis prime da var fakat ses kartım besleyebilir mi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı