Elektronik Razer BlackShark V2 X 1559 TL

Valla itopya'da da aynı fiyattaydı cuma sipariş geçtim. O kadar kötü mü arkadaşlar iade verip üç beş koysam 2k ya ne alabilirim ki diyerek aldım daha iyisi varsa önerebileceğiniz iptal edeyim mi?

Vallahi İtopya'da da aynı fiyattaydı cuma sipariş geçtim. O kadar kötü mü arkadaşlar iade verip üç beş koysam 2K ya ne alabilirim ki diyerek aldım daha iyisi varsa önerebileceğiniz iptal edeyim mi?

Ben bu kulaklığı her eleştirdiğimde linçleniyorum. Ergonomi olarak bence açık ara en iyi kulaklık ancak gerek ses gerekse mikrofon performansı vasat. 499 liralık Havit bile gerek ses gerekse mikrofon olarak daha üstün. Hatta bunları geçtim Anker Q30'u 3.5mm ile bağladığında ki ses performansı ciddi oranda geriliyor o bile bu kulaklıktan daha başarılı. Eğer benim gibi nispeten iri kafalı iseniz ve Cloud 3 türevi kulaklıklar size küçük kalıyorsa BlackShark bu konuda tek seçenek. Ancak üst seviye ses yonganız yoksa bu kulaklıktan çok bir şey beklemeyin.

Dosya Ekleri

• 20251214_152223.jpg
    20251214_152223.jpg
    167,4 KB · Görüntüleme: 35
@Mortis06 Valla yayın açacağım zaten oyun oynuyorum diye Noise Suppression vs. de aktif edeceğim AMD'nin. Sesim cart curt patlamasın, konuşurken ve duyarken ses kötü gelmesin bana yeter. Rekabetçi oyunlarda Bluetooth ile kulaklığımı bağlıyorum ancak şu Hands-Free saçmalığı yüzünden mikrofon kullanınca ses çamur oluyor bu zaten kablolu o yüzden adamı duysam, izleyen de beni ortalama duysa yeter. Zaten iade etsem en fazla 2 bine bakarım o da ne kadar değiştirir ki kaliteyi? Önerecek olan önerirdi zaten bak bu daha iyi diye. Kaldı ki bu ay maaşım tam yatmadı gidip de 1 ay daha bekleyip 3 4 bin vermek istemiyorum iade etsin yeter. 20 ver diyen abi gibiyim durumlar düzelince alırım iyisini zaten.

En az 10.000 saat kullandım hala ilk gün ki gibi. Sadece sıvı temasından dolayı üzerindeki fiziksel tuştan ses azaltıp çoğaltırken cızırtı geliyor o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı