Elektronik Razer BlackShark V2 X 1614 TL

Bu aralar kulaklık piyasası çok saçmaladı. 6-7 bin TL'lere kadar çıkılıp Corsair HS80, SteelSeries Arctis Nova 7 gibi modeller alınamadığı takdirde çok para verilmemesi düşüncesindeyim kulaklıklara. Yani Cloud 2 gibi bir kulaklığa 2500 TL para vereceğinize 1000 küsur TL'ye Havit Gamenote H2002P alınması taraftarıyım. Aralarında öyle aman aman bir fark olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki Cloud 2 daha iyi bir kulaklıktır fakat 1500 küsur TL farka değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Eğer anakartınızın ses kartı iyiyse veya ekstra dönüştürücü/ses kartı alabilirim diyorsanız Razer BlackShark v2X alın. Fiyatı fena değil. Eğer anakartınızın ses kartı iyi değilse ekstra bir şey alamam diyorsanız H2002P alın geçin.

Anakartim çok eski yani ses kartımda iyi değildir muhtemelen. Gamenote H2002P mi daha mantıklı olur birkaç ay sonra bilgisayar değişmeyi düşünüyorum?

Anakartim çok eski yani ses kartımda iyi değildir muhtemelen. Gamenote H2002P mi daha mantıklı olur birkaç ay sonra bilgisayar değişmeyi düşünüyorum?
H2002P alın kötü bir kulaklık değil. Dediğim gibi minimum 5-6 bin TL'ler verilmediği sürece ekstra fazla para vermeye gerek yok.

H2002P alın kötü bir kulaklık değil. Dediğim gibi minimum 5-6 bin TL'ler verilmediği sürece ekstra fazla para vermeye gerek yok.
İçinde ses kartı olduğu için Daha mantıklı olur muhtemelen. Birkaç kişi Gamenote alınmaz 3 Bin tl aşağı oyuncu kulaklığı olmaz. Gibi yorumlar görmüştümde o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı