Razer BlackShark V2 X 7.1 yapılır mı?

Altı üstü basit bir hareketle istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz. Sormak yerine denemek daha mantıklı değil mi?
7.1'i iyi mi kötü mü?

Duruma göre değişiyor. Bazı müziklerde açık bazı müziklerde kapalı konumda kullanıyorum. Oyunlarda genel olarak kapalı kullanırken bazı seslerde cızırtıya sebebiyet verdiğinden kapatıyorum.
Sesi biraz boğuklaştırıyor ama fena değil.

Altı üstü basit bir hareketle istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz. Sormak yerine denemek daha mantıklı değil mi?

Duruma göre değişiyor. Bazı müziklerde açık bazı müziklerde kapalı konumda kullanıyorum. Oyunlarda genel olarak kapalı kullanırken bazı seslerde cızırtıya sebebiyet verdiğinden kapatıyorum.
Sesi biraz boğuklaştırıyor ama fena değil.

Haklısınız fakat daha nasıl yapıldıgını bilmiyorum. Oyun kalitesi iyi değilse hiç girişmeyeceğim. FPS oyunları haricinde oyun kalitesi nasıldır?

Haklısınız fakat daha nasıl yapıldıgını bilmiyorum. Oyun kalitesi iyi değilse hiç girişmeyeceğim. FPS oyunları haricinde oyun kalitesi nasıldır?
Yapması çok basit. Öncelikle kulaklığınızın kutu içeriğinden çıkan 7.1 özelliği için kılavuzluk eden kağıdı bulun ardından yönergeleri uygulayın. Yalnızca ürünü Razer'a kaydedip kodun E-Postanıza gelmesini bekleyin. Gelen kodu 7.1 Surround Sound | Razer United States bu adres üzerinden indireceğiniz uygulamada kullanacaksınız. Uygulamayı indirin ve kodu talep ettiği aşamada size verilen kodu yazın ve her şey hazır!

Kullanımı oldukça basit, ortadaki anahtar ile istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz hepsi bu.
1696519086508.png

Uygulamadan kulaklığı seçtiğinizden emin olun. Zaten yanlış ses aygıtı seçildiğinde ses çıkışının yanında ünlem belirir.

Bazı kulaklık kutularının içeriğinde kod direkt kutunun içindeki kâğıtta yazıyor eğer öyleyse sadece uygulamayı indirip kodu girmeniz yeterli.

Yapması çok basit. Öncelikle kulaklığınızın kutu içeriğinden çıkan 7.1 özelliği için kılavuzluk eden kağıdı bulun ardından yönergeleri uygulayın. Yalnızca ürünü Razer'a kaydedip kodun e-postanıza gelmesini bekleyin. Gelen kodu 7.1 Surround Sound | Razer United States bu adres üzerinden indireceğiniz uygulamada kullanacaksınız. Uygulamayı indirin ve kodu talep ettiği aşamada size verilen kodu yazın ve her şey hazır!

Kullanımı oldukça basit, ortadaki anahtar ile istediğiniz zaman kapatıp açabiliyorsunuz hepsi bu.
Eki Görüntüle 1967776
Uygulamadan kulaklığı seçtiğinizden emin olun. Zaten yanlış ses aygıtı seçildiğinde ses çıkışının yanında ünlem belirir.

Bazı kutularda kod direkt kutunun içindeki kâğıtta yazıyor eğer öyleyse sadece uygulamayı indirip kodu girmeniz yeterli.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı