Razer BlackShark V2 X alınır mı?

Ses kasma konusunda Windows'tan kulaklığı seçmeyince ses netliğinden düşebiliyor kulaklığı seçip ekolayzeri ayrı olarak kullanabileceğimiz program varsa çok daha iyi olur ama henüz bulabilmiş değilim ama EQ programı isterseniz Fxsound'u bir deneyin tizleri çok iyi belki işinizi görebilir. Ben ileride ses şiddeti yüksek bir anakart alacağım ondan ümitliyim 85 liralık kulak içi kulaklığımla en iyi sesi alıyordum laptopta ama sonrasında bir daha alamafım o sesi ayar değiştirdiğimden midir nedir ya da yazılım kaynaklıda olabilir desteğini çektiyseler.
Anladım hocam.Çok teşekkürler.İyi günler.

Hocam hâla aklımda bir soru var.Kulaklığı monitörün USB girişine bağlasam 7.1 özelliğini kullanabilirmiyim veya 7.1 için sadece anakartamı bağlı olması gerekiyor?
Hayır o monitörün usb girişi, ekipman kullanmak için değil. Sadece anakarta bağlamanız gerek.

Realtek ALC887/897 7.1 ses yongası anakartınızda var hocam yani iyi. Eğer 500TL daha arttırabilirseniz, bu attığım kulaklık V2 X'ten daha iyi performans veriyor ve daha iyi bende kullanıyorum.

Hocam bende ASRock A320M HDV R4.0 var (biliyorum biraz eski. 5 sene önce aldım). Bu kulaklığı almayı düşünüyorum nasıl performans verir? @cumali_032

Hocam bende ASRock A320M HDV R4.0 var (biliyorum biraz eski. 5 sene önce aldım). Bu kulaklığı almayı düşünüyorum nasıl performans verir? @cumali_032
Şimdi baktım dediğiniz 887/897 varmış bende de yani iyi performans verir bu kulaklık dimi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı