Razer BlackShark V2 X alınır mı?

Haklısınız Razer'ı deneyeceğim beğenmezsem iade edip USB'li alırım.

Teşekkürler mikrofon kalitesi nasıl?

Mikrofon kalitesi güzel ama biraz dip ses var bende ama kimisinde oluyor kimisinde olmuyor ona da Razer'in jak çoklayıcısı sebep oluyor diyorlar Discord gelirsen mikrofonun sesini gösterebilirim.

ALC 887 ile kullanıyorum kulaklığı sesler gayet iyi güzelde ses kasabiliyorum. Daha iyi performans alinabilir demek istemiş sanırım arkadaşta.
Nasıl hocam? Bende de aynı ses yongası var kulaklık çok ses vermiyor. Özellikle pubg de, Eq programı ile gain arttırıp kullanıyorum.

Hocam benim eski kulaklık Gamepower Raijindi mesela ama sesler karışıyordu doğru düzgün ses kasamıyordum sesi çok versede. Bu kulaklık sesi az veriyor evet ama program ile yine biraz düzeltebiliyorum. Ama yine de o dandik usb kulaklıkların verdiği ses yüksekliği çok iyi.

Eger Gamepower uygulamasini yuklemezsen oyle oluyor ama yukleyip 7.1, 3D, EQ acarsan iyi ses kastiriyor.

Mikrofon kalitesi güzel ama biraz dip ses var bende ama kimisinde oluyor kimisinde olmuyor ona da Razer'in jak çoklayıcısı sebep oluyor diyorlar Discord gelirsen mikrofonun sesini gösterebilirim.

Dip ses ne oluyor tam olarak? Sesi dinlemek isterim Discord adınızı yazabilirseniz ekleyeyim.

Anladım gönderdim istek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…