Teşekkür ederim cevabınız için aktif kullandınız mı hiç? yazılımı vs nasıldır bilginiz varmıSıkıntı olmaz, alabilirsiniz.
Kullandım, hala kullanıyorum ama anakartım farklı,laptop. Ses kartı Realtek 293 idi sanırım. Kulaklıktan memnunum, ses kartı olmadığı için adam akıllı bir yazılımı yok. Thx var ama hem ücretli (10-20$) hemde rezalet bir yazılım bana göre. 7.1 programı var sanal 7.1 için ama stereo hali her açıdan daha iyi kulaklığın.Teşekkür ederim cevabınız için aktif kullandınız mı hiç? yazılımı vs nasıldır bilginiz varmı
Oyun için alıcağım pubg oynuyorum stereo gayet işimi görüyor eski kulaklığımdaki sanal 7.1 yani vasattı bi beklentim yoktu açıkcası bundanda yokKullandım, hala kullanıyorum ama anakartım farklı,laptop. Ses kartı Realtek 293 idi sanırım. Kulaklıktan memnunum, ses kartı olmadığı için adam akıllı bir yazılımı yok. Thx var ama hem ücretli (10-20$) hemde rezalet bir yazılım bana göre. 7.1 programı var sanal 7.1 için ama stereo hali her açıdan daha iyi kulaklığın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.