Razer BlackShark V2 X için ses kartı önemli mi?

Bütçe
500
Sistem Modeli A520M K V2 anakartım var ses ve mik konusunda sıkıntı çıkartırmı uygun fiyatlı bir ses kartı önerseniz ne olur

Bu linkteki laptop ise:
Sound Blaster cinema 6 Plus. Yazılımı var, ses kartı Realtek'tir büuük ihtimalle.
Yazılım bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gönül rahatlığıyla Razer BlackShark V2 X alabilirsin.
Videoda Surround ayarını da görüyorum kulaklık için.
Creative'in Surround ve diğer ses geliştirmeleri çok başarılıdır. Eski sistemimde anakartımda da Realtek çipine ek olarak Creative yazılımı vardı. Arayüz farklı olsa da onda da bu ayarlar vardı. Oradan biliyorum. Sanal Surround olarak çok başarılı. HyperX Cloud 1 ile kullanmıştım. Monster Creative ile anlaşarak çok iyi bir şey yapmış.

Hocam bende Razer BlackShark v2X almayı düsünüyorum normalinden daha makul bir fiyata buldum anakartım ASUS Prime B450M K II ne yapmalıyım ses kartı gerekli midir yardımcı olursanız sevinirim.

FPS oyunları oynuyorum ve YouTube videoları cekiyorum bunlar için yeterli midir?
Gayet yeterli olur. Oyun kayıtlarında RTX 4000 serisi ekran kartlarından kullanıyorsan AV1 ile kayıt alıp kaydı H264 10 BIT, 4k çözünürlüğe upscale edip o şekilde Youtube'a yollamanı öneririm. Bu iş için Handbrake çok iyi ve pratik.
Örneğin ben 1440P çözünürlükte 50000 bitrate AV1 ile kayıt alıp onu Nvenc H265 10 BIT ile 4K'ya upscale edip yolluyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gayet yeterli olur. Oyun kayıtlarında RTX 4000 serisi ekran kartlarından kullanıyorsan AV1 ile kayıt alıp kaydı H264 10 bıt, 4K çözünürlüğe upscale edip o şekilde YouTube'a yollamanı öneririm. Bu iş için handbrake çok iyi ve pratik.
Örneğin ben 1440p çözünürlükte 50000 bitrate AV1 ile kayıt alıp onu NVENC H265 10 bıt ile 4K'ya upscale edip yolluyorum:

Maalesef GTX 1080 kullanıyorum.

Hocam çok teşekkür ederim beni büyük bir dertten kurtardınız param boşuna gidecek diye üzülüyordum ayrıca verdiğiniz bilgi içinde ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı