Arkadaşlar selamalar tekrardan Gamepower Medusa'dan bu kulaklığa geçmiş birisi olacak tecrüblerimi biraz aktarmak istiyorum fikir vermesi açısından kulaklık konfor olacak çok hoşuma gitti yaklaşık 9 saat hiç çıkarmadığım oldu ve rahatsız etme daraltma gibi bir şey hissetmedim mikrofon olarak başarılı buldum ses netlik olsun kalite olsun bence çok çok yeterli ben oyundan ziyade biraz müzik için aldım kulaklığı müzik konusunda söyle inanılmaz bir üst düzey kalite bekliyorsanız biraz hayal kırıklığı olur aslında biraz da Razer ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü bu kulaklığın Razer Synapse desteği yok bu da EQ ayarı yapamazsınız demek sadece 7.1 açılıyor 7.1 kötü değil ama oyunda sesi kıssanız bile sesi çok açıyor 7.1 ve biraz kafa kalmıyor ses çok geliyor ses kasma konusunda beğendim adam nerede ne yapıyor falan hepsini duyuyorum rahatlıkla. EQ olayını da SteelSeries'in sonar ı ile çözdüm cidden inanılmaz güzel çalışıyor program ben bu kadar kullanışlı olacağını tahmin etmiyordum hepinize tavsiye ederim müzik için orada bir EQ ayarı yaptım kendime ve gayet güzel olmaya başladı sesler. Biraz bass ağırlıklı seviyorum ben EQ ayarının linkini paylaşacağım belki sizin de hoşunuza gider not: Müzik dinlerken kesinlikle 7.1'i kapatın kafanız şişer bir halt anlazmasınız müzikten.
Artıları:
Kaliteli tasarım malzeme kalitesi güzel.
Mikrofon gayet güzel
Rahatlık için çok başarılı.
EQ ile basslar gayet güzel vuruyor.
Dışarı ses vermiyor ses almıyor laptop fan sesini hiç duymuyorum neredeyse.
Eksileri:
Razer'in kendi programında bu kulaklığa EQ ayarı yapamamak.
(Allah'tan sonar var)
7.1 biraz boğuk veriyor ve ses ayarını kendisi çok açıyor.
Kablosu ince kopacağını zannetmiyorum fakat keşke örgü olsaymış.
Mikrofon yerinden çıkmıyor.
Bu dedikerimi kafanızda tartın eksiler sizin için çok bir şey ifade etmiyorsa arada CS atarım genellikle müzik dinlerim rahat olsun terletmesin gibi şeyler istiyorsanız alınır ama oyun için istiyorsanız bence Cloud 3 bakın ona oyun için daha iyi diyorlardı şuna da değinmek istiyorum Monster Abra A7 13.2 kullanıyorum ses kartı orijinal ses kartı belki ek bir ses kartı ile çok çok daha iyi performans alına bilir aklınza takılan bir şey olursa yanıtlamak isterim.
Deeplink by SteelSeries EQ AYARIM
Spatıal Audio'yu siz kendiniz karar verin açmak veya açmamak için ben bazen beğendim bazen beğenmedim açacaksanız da ikisini de en dibe çekip öyle açın bence.