Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 649 Çözümler 2 5 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar 1 saat önce Razer BlackShark V2 X sipariş verdim sonra da bunun yazılımını aradım ama bulamadım. Yazılımının linkini bilen biri verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
Arkadaşlar 1 saat önce Razer BlackShark V2 X sipariş verdim sonra da bunun yazılımını aradım ama bulamadım. Yazılımının linkini bilen biri verebilir mi?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #11 Valve dedi: Hocam şu an indirsem bile deneyemem kulaklık daha gelmedi sadece yazılımını hazır etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde test edersiniz. Ama önce arkadaşların dediği gibi kod üzerinden yapın. Artı 0 Eksi
Valve dedi: Hocam şu an indirsem bile deneyemem kulaklık daha gelmedi sadece yazılımını hazır etmek istedim. Genişletmek için tıkla... Geldiğinde test edersiniz. Ama önce arkadaşların dediği gibi kod üzerinden yapın.
xDiablo Centipat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #12 Dostum ne yaptın kulaklığın geldi mi yazılımını kurabildin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 649 Çözümler 2 3 Mart 2022 #13 xDiablo dedi: Dostum ne yaptın kulaklığın geldi mi yazılımını kurabildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet geldi içinden çıkan bir karton kağıtta kod ve nereden indireceğin yazıyormuş. Artı 0 Eksi
xDiablo dedi: Dostum ne yaptın kulaklığın geldi mi yazılımını kurabildin mi? Genişletmek için tıkla... Evet geldi içinden çıkan bir karton kağıtta kod ve nereden indireceğin yazıyormuş.