Aradaki fiyat farkına değer mi? Diğerlerinden çok mu ileri bir kulaklık?Razer BlackShark V2 X
Aradaki fiyat farkına değer mi? Diğerlerinden çok mu ileri bir kulaklık?
Selamlar, bütçem uygun olsaydı kesinlikle dediğiniz ürünü almak isterdim ancak maalesef bütçemi bu kadar arttıramıyorum. Bu yüzden bu 3 ürün arasındaki fiyat farkı bile beni zora sokuyor Kraken X modeline daha yakınım bütçe sıkıntısı yüzünden. Yıllarca rampage gibi giriş seviye kulaklıklar kullandım, bu üç kulaklık arasında bariz fark olmadıkça pek hissedeceğimi sanmıyorumHocam selamlar.
Bende kulaklık telaşındayım. Tavsiyem bütçeniz uygunsa Razer BlackShark V2 almanız olur. Sonunda "X" olan modelin bir üst modelidir. Kazancınız ise şu olacak.
-Daha iyi sürücüler.
-Çıkarılabilir mikrofon.
-THX yazılımı kurulu şekilde gelir. (Razer Black shark V2 X alırsanız, yalnızca deneme sürümü kullanılabiliyor. Satın almak isteseniz bile Türkiye üzerinden satışa kapalı. Bir yolu varsa bile fiyatı 20 dolar. Kulaklığınız olduğu için yüzde 50 indirim oluyor. Yani 10 dolar. Zaten bir üst modeli ile arasında 200 TL fiyat farkı var.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.