Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud Core

muratgullu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım. Ve acil almam gerekiyor.
HyperX Cloud Core + 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW
Razer BlackShark V2 X

İki ürün arasında kaldım. HyperX şu an indirimde fiyat farkı aralarında 300-400 TL bandında. Ben genellikle CS 2 ve PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Bu iki kulaklık arasında daha önceki kullanıp deneyimleyen arkadaşlar varsa acil olarak yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak: HyperX Cloud Stinger 2 Core modeli varmış oda Core ile aynı fiyat. Onuda tercih edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım. Ve acil almam gerekiyor.
HyperX Cloud Core + 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW
Razer BlackShark V2 X

İki ürün arasında kaldım. HyperX şu an indirimde fiyat farkı aralarında 300-400 TL bandında. Ben genellikle CS 2 ve PUBG tarzı oyunlar oynuyorum. Bu iki kulaklık arasında daha önceki kullanıp deneyimleyen arkadaşlar varsa acil olarak yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak: HyperX Cloud Stinger 2 Core modeli varmış oda Core ile aynı fiyat. Onuda tercih edebilirim.
Hocam ne yaptınız bende ikisi arasında kaldım

Kafanız küçükse Cloud Core, büyükse v2X. Cloud core> v2X = Stinger 2 Core.
Razer blackshark v2x sadece yeşil kalmış ve hiç o rengi sevmedim. Siyah olanı n11 de 1800tl ye yurt dışında satılıyor. 20gün onu beklemek istemiyorum. Burda satılan en ucuz siyah 2300tl o kadarda para vermek istemiyorum. Bu yüzden hyperx cloud core tercih edicem sanırım.

Razer blackshark v2x sadece yeşil kalmış ve hiç o rengi sevmedim. Siyah olanı n11 de 1800tl ye yurt dışında satılıyor. 20gün onu beklemek istemiyorum. Burda satılan en ucuz siyah 2300tl o kadarda para vermek istemiyorum. Bu yüzden hyperx cloud core tercih edicem sanırım.
Hocam vatan bilgisayar teknosa gibi sitelere de bir bakın.

Hocam ne yaptınız bende ikisi arasında kaldım
Hocam ikisinide iade edip cloud core ııı aldım ve memmunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı