Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud III

faikpkr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki kulaklığım markasız eskiden ışıklı diye aldığım saçma sapan bir kulaklık, zar zor idare ediyordum fakat artık iyice kötü oldu. Mikrofonu berbat ses kalitesi de öyle ben de biraz araştırdım benim bütçemde Razer BlackShark v2X ve HyperX Cloud 3 gördüm, sizce hangisi daha iyidir? Cloud 2'nin çok iyi olduğunu biliyorum fakat insanlar Cloud 3'ü çok beğenmemiş gibi o yüzden kararsız kaldım; 3000TL bütçem var 3K bütçeye bu 2 kulaklıktan daha iyisi varsa onları da öneribilirsiniz, sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BlackShark V2 aldım ve deneyimlerimi burada paylaştım: Blackshark deneyimin geçtiği bağlantı
BlackShark alacaksan USB'li olanını tavsiye ederim, ve ses kartı üstüne olanını alabilirsen onu almanı öneririm. Kafam rahat olsun dersen HyperX al bak dalgana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 3 kullanıcısı olarak; ekolayzer açmazsanız ses kalitesi tatmin etmeyebilir, ses yüksekliği çok fazla gündelik kullanımlarda %20 den yukarı çıkmıyorum. Uygulamasından açılan dts özelliği berbat sesleri surround 7.1 yapıcam diye yankılı yapıyor, zaten dts'yi açmadan bile rahatça ses kasılabiliyor. Mikrofonu kristal berraklığında mükemmel. 5-6 saat uzun kullanımlarda rahatsızlık(kafa ağrısı, kulak...) vermiyor.

Arkadaşlar bir de şey soracağım Razer BlackShark v2X de ses kartı yok diye biliyorum benim ana kartım ASUS Prime B550M-K sizce iyi performans verir mi?

Arkadaşlar şu anki kulaklığım markasız eskiden ışıklı diye aldığım saçma sapan bir kulaklık, zar zor idare ediyordum fakat artık iyice kötü oldu. Mikrofonu berbat ses kalitesi de öyle ben de biraz araştırdım benim bütçemde Razer BlackShark v2X ve HyperX Cloud 3 gördüm, sizce hangisi daha iyidir? Cloud 2'nin çok iyi olduğunu biliyorum fakat insanlar Cloud 3'ü çok beğenmemiş gibi o yüzden kararsız kaldım; 3000TL bütçem var 3K bütçeye bu 2 kulaklıktan daha iyisi varsa onları da öneribilirsiniz, sizce hangisini almalıyım?

Bende HyperX Cloud III var. Çok memnunum iyi ki HyperX almışım yanı kulaklık eline aldığında bile kalitesini belli ediyor. Sağlam bir yapısı olmasına rağmen kafanda ağırlık yapmıyor. Pedleri olması gerektiği gibi rahat. Ben R6 gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunları çok oynuyorum ve sana şu kadarını söyleyeyim adamın sesini anlık direk çok net duyuyorum. USB+jac girişli olma olayı da mükemmel. Maalesef Razer da sadece Jax girişliydi ayrıca Razer da Mic tak çıkar yapılmıyor HyperX'de ise yemek yerken mikrofonu çıkartıyorum ve daha konforlu bir kullanım kolaylığı elde ediyorum. Kısacası alacaksan gönül rahatlığı ile alabilirsin emin ol pişman olmazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı