Razer BlackShark V2 X vs. HyperX Cloud Stinger

Kemal05

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
176
Baslikta da yazdigi gibi bu iki kulaklık arasin da kaldim sizce hangisini almalıyım? Oyun oynamayi ve muzik dinlemeyi seven biriyim ayni zaman da film ve anime de izliyorum. Anakaritm ASRock B450M Pro4 - F 7.1 sesi destekliyor Blackshark'ta her ne kadar sanal da olsa bence iyi is yapacaktir ama uzun vade de hangisi daha iyi bilmiyorum bu yuzden cok kararsiz kaldim.
 
Blackshark v2 kullanıyorum ve bazı sağlamlık konusunda eksiklikleri harici memnunum. Ses kartınıza güveniyorsanız blackshark v2x öneririm.
Ses kartimin ne oldugunu bilmiyorum konu da yazidigim ana karitm var sizce yeterli olur mu? Sitesin de 7.1 destekliyor diyor. Saglamlik konusun da eksilikler var demissiniz kirilma konusun da mi? Uzun vade de iyi performans gostericekse alirim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı