Razer Blackshark V2'de kronik sorun mu var?

byjuck

Megapat
Kulaklık üstündeki ses ayarı çevirince hışırtı yapıyor eski radyolardaki gibi denk getirmek gerekiyor sesin sağlıklı gelmesi için. Daha önce değişim yapıldı sıfır kulaklık geldi şimdi yine aynısı olmaya başladı.
3-4 ay sonra ortaya çıkmaya başlıyor bu sorun. Kullananlar arasında bu sıkıntıyı yaşayan var mı?

1 senedir kullanıyorum, sorun yok. Değişim yapıldığı halde aynı sorunu yasiyorsan başka cihazda deneyebilirsin.
Sorun kullandığım bilgisayarda olduğunu düşünmüyorum. Kulaklığın üstündeki düğme sorun çıkarıyor ve onu çevirince ortaya çıkıyor. Çok çevirmiyorum zaten ortada duruyor devamlı ama ele alınca bazen dengesiz ses geldiğini anlıyorum ve oraya ufak bir dokunuş gerekiyor sornasında düzeliyor.

Ben de 1 senedir kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım, HQ ayarlarınız nasıl ? Şu konuda ki HQ ayarlarını denermisiniz ? Birde uygulamadan firmware güncel mi kontrol edin.
Karışıklık olmaması açısından sormak istiyorum, kullandığınız model V2 USB mi yoksa V2 X Modeli mi ?

Ben de 1 senedir kullanıyorum böyle bir sorunla karşılaşmadım, HQ ayarlarınız nasıl ? Şu konuda ki HQ ayarlarını denermisiniz ? Birde uygulamadan firmware güncel mi kontrol edin.
Karışıklık olmaması açısından sormak istiyorum, kullandığınız model V2 USB mi yoksa V2 X Modeli mi ?
V2 USB

Ayarları deniyim de bana da garip geliyor 2 kere üst üstte olması. Razer yetkililerine de durumu ilettim değişim yapın dediler. Şimdi aynı durumun tekrar başa gelmesi enteresan. İlk kulaklıkta başka bilgisayar kullanıyordum şimdi yeniledim başka bilgisayardayım.

V2 USB

Ayarları deniyim de bana da garip geliyor 2 kere üst üstte olması. Razer yetkililerine de durumu ilettim değişim yapın dediler. Şimdi aynı durumun tekrar başa gelmesi enteresan. İlk kulaklıkta başka bilgisayar kullanıyordum şimdi yeniledim başka bilgisayardayım.
Ayarları deneyin bir, usb girişini de kontrol edin usb taktığınız girişte de bir sıkıntı olabilir , başka bir slot deneyin.

Ayarları deneyin bir, usb girişini de kontrol edin usb taktığınız girişte de bir sıkıntı olabilir , başka bir slot deneyin.
Anakart yeni başka slotları da denedim. Ses ayarı ortada şu an mesela hışırtı yok ama iki üç gün o ayarda dursun ve değiştirmek için elimi dokundurtmamla hafif bir hışırtı meydana geliyor. Önceki kulaklıkta olan sorunun kopyasını yaşıyorum.

Sorun kullandığım bilgisayarda olduğunu düşünmüyorum. Kulaklığın üstündeki düğme sorun çıkarıyor ve onu çevirince ortaya çıkıyor. Çok çevirmiyorum zaten ortada duruyor devamlı ama ele alınca bazen dengesiz ses geldiğini anlıyorum ve oraya ufak bir dokunuş gerekiyor sornasında düzeliyor.
V2 SE modelini yeni aldım sayılır, bir şey sormak istiyorum, her yerde araştırdım fakat cevabını bulamadım belki siz yaşayıp düzeltmişsinizdir. Discord üzerinden yayın verdiğim zaman yayını izleyenlerin sol ya da sağ kulağına statik sesler geliyor, çok araştırdım ama bir çözümü yok siz yaşadınız mı ve çözdünüz mü bilgi verebilir misiniz lütfen?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı