R Rynkar1905 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Bu kulaklığı aldım ama 7.1i etkinleştirmek için kod lazımmış sanırım. Kutunun içine falan baktım ama kodu bulamadım.
Bu kulaklığı aldım ama 7.1i etkinleştirmek için kod lazımmış sanırım. Kutunun içine falan baktım ama kodu bulamadım.
Çözüm armas 2 Temmuz 2024 Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products
Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Temmuz 2024 #2 Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products Artı 0 Eksi Çözüm
Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.992 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 Rynkar1905 dedi: Bu kulaklığı aldım ama 7.1i etkinleştirmek için kod lazımmış sanırım. Kutunun içine falan baktım ama kodu bulamadım. Genişletmek için tıkla... kulaklık padının içinde. ben kutudan bulmuştum iyice bir bakın bence. Artı 0 Eksi
Rynkar1905 dedi: Bu kulaklığı aldım ama 7.1i etkinleştirmek için kod lazımmış sanırım. Kutunun içine falan baktım ama kodu bulamadım. Genişletmek için tıkla... kulaklık padının içinde. ben kutudan bulmuştum iyice bir bakın bence.
KS KS R Rynkar1905 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 armas dedi: Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products Genişletmek için tıkla... İndirdim Synapse cihazı görmüyor. Ürünü Razer ID'ye kaydettim mail olarak sadece seri numarasını attı. yusuf_emir_cnd dedi: Kulaklık padının içinde. Ben kutudan bulmuştum iyice bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Ürünü Razer ID'ye kayıt edince mail olarak seri numarasını yolladılar pedin içinde de seri numarası yazıyor herhangi bir aktivasyon kodu yok. armas dedi: Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products Genişletmek için tıkla... Tamamdır şu an çözdüm maile 2 posta gelmiş meğer diğerindeymiş kod. Teşekkürler. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
armas dedi: Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products Genişletmek için tıkla... İndirdim Synapse cihazı görmüyor. Ürünü Razer ID'ye kaydettim mail olarak sadece seri numarasını attı. yusuf_emir_cnd dedi: Kulaklık padının içinde. Ben kutudan bulmuştum iyice bir bakın bence. Genişletmek için tıkla... Ürünü Razer ID'ye kayıt edince mail olarak seri numarasını yolladılar pedin içinde de seri numarası yazıyor herhangi bir aktivasyon kodu yok. armas dedi: Razer Synapse indirip kontrol et, kod olmaması normal. Bir de cihazı kaydedip mailini kontrol et, belki oraya düşer. razerid.razer.com/products Genişletmek için tıkla... Tamamdır şu an çözdüm maile 2 posta gelmiş meğer diğerindeymiş kod. Teşekkürler.