Razer BlackShark v2X minimum ne kadar fiyata düşer?

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Razer BlackShark v2X almayı düşünüyorum. Amazon'da 1628 TL. Siz kaç TL gördünüz veya indirimde kaç TL'ye düşer bilginiz var mı? Almayı planlıyorum. Benim zamanımda 1300-1400TL civarıydı.

Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Hocam bu iPhone 15 Pro Max 1TB 3310'dan daha iyi demek gibi bir şey. Tamamen aynı cihaz sayılır, kozmetik olarak farkları var. V2 X alınabilir, V2 yerine de V2 Pro önerebilirim mesela. Bunun sonu yok.

Hocam peki Razer biliyorsunuz sanırım Corsair HS80 kablolu mu yoksa Razer Barracuda X mi?

Hocam peki Razer biliyorsunuz sanırım Corsair HS80 kablolu mu yoksa Razer Barracuda X mi?
Hocam corsair ses olarak çok daha iyi ve fiyatı yüksek, kullanım amacınıza göre değişir.

Hocam corsair ses olarak çok daha iyi ve fiyatı yüksek, kullanım amacınıza göre değişir.
Büyük bir neodim mıknatıs kullanılmış ve sesi ne kadar iyi olsa da boyuna daha yük bindirecek bir cihaz, şuan gördüm ilk defa.

Büyük bir neodim mıknatıs kullanılmış ve sesi ne kadar iyi olsa da boyuna daha yük bindirecek bir cihaz, şuan gördüm ilk defa
hocam corsair hs80 öneriyorsunuz yani ama hs80 kablolu barracuda x kablosuz öyle bir avantajı var bide anlamadığım bir şekilde versus da barracuda x 80 puanda inanılmaz bir şekilde anlam veremedim

Hocam öneri yaparken bana da bir öneriniz var mı Max 2K.
Mikrofonu iyi olan.
Herkes Black shark V2 X öneriyor
Amazon'da şu anda 1628TL.

hocam corsair hs80 öneriyorsunuz yani ama hs80 kablolu barracuda x kablosuz öyle bir avantajı var bide anlamadığım bir şekilde versus da barracuda x 80 puanda inanılmaz bir şekilde anlam veremedim
Hocam kablosuz versiyonu da var fakat dediğim gibi isteğe ihtiyaca göre değişir, hs80 takoz gibi fakat sesi güzel ve inanılmaz yüksek seviyede verecekdir. Ama bu kadara gerek de olduğunu düşünmüyoum oyun ve müzik için. 40000hz ve 116db olsa ne olur derdim yani, deneseydim daha net söylerdim fakat hoparlör gibi cihaz kağıt üstünde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı