Razer BlackShark V2X nasıldır?

Bütçe
2000-3000

i_ardw

Centipat
Daha fazla  
Razer BlackShark v2X hakkında soru sormak istiyorum. 2000 TL civarı bir kulaklık; bağlantı şekli ise jak olarak geliyor. Jak olduğu için anakartın ses kartını kullanıyor diye biliyorum. Benim anakartım MSI A320M, giriş seviyesi bir anakart olduğu için acaba kulaklıkla alakalı ses ve mikrofon kalitesinde bir sorun olur mu? 7.1 özelliği çalışır mı, uygulamasından ayarlar yapılabilir mi? Bunları merak ediyorum. Onun dışında farklı kulaklık önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackShark v2X hakkında soru sormak istiyorum. 2000 TL civarı bir kulaklık; bağlantı şekli ise jak olarak geliyor. Jak olduğu için anakartın ses kartını kullanıyor diye biliyorum. Benim anakartım MSI A320M, giriş seviyesi bir anakart olduğu için acaba kulaklıkla alakalı ses ve mikrofon kalitesinde bir sorun olur mu? 7.1 özelliği çalışır mı, uygulamasından ayarlar yapılabilir mi? Bunları merak ediyorum. Onun dışında farklı kulaklık önerilerine açığım.

Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bütçe 3 bine çıkıyorsa bunu öneririm.

Uzun süredir kullanıyorum, yavaş yavaş pedler dökülmeye başladı, mikrofon kalitesi yeterli. Ses kalitesi de iyi ama daha iyi kulaklıklar olduğunu düşünüyorum. Gözlük kullanıyorsan belki rahatsız edebilir. Windows 11 kullanıyorsan, markanın 7.1'ini kullanamazsın.

Kulaklığı uzun süredir kullanıyorum. Bu bütçede daha iyisi var mı bilmiyorum ben set halinde almıştım. Kesinlikle 7.1 kullanmanızı tavsiye etmem berbat. Ses kalitesi idare eder, mikrofonu iyi. Ses kartı konusunda sorun çekeceğinizi sanmam. Menteşe sorunu yaşayanlar var ben uzun süredir kullanıyorum yaşamadım. Ayrıca ses açma kapama yerinde de sorun var diyorlar. Genel olarak önermem.

Hocam açıkçası 3 bin e çıkarsam G435 düşünüyorum onun hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayrıca kablolu kulaklık olarak daha uygun fiyatlı önerileriniz var mı?

Çok kötü kulaklık G435 alınmaz onun haricinde uygun fiyatlı bir şey arıyorsan H2002P ve machenike GX30'a bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı