Razer BlackShark v2X sesli konuşmada yankı yapıyor

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&tag=technopattr-21 buna ne dersiniz hocam?

Bir de hocam bu attığınız ses kartı tek girişli bu kulaklığından tek girişi var. Ayrıca uzatma kablosuda var 2 jackli yapan. Kulaklığın tek jackli kablosu bu attığınız ses kartıyla uyumludur değil mi? Hiç ses kartı kullanmadım o yüzden bilmiyorum

Tercihen ilk attığımı alırdım. Evet sorun olmaz. Mik, ses hepsini tek giriş ile de kullanabilirsiniz.

Arkadaşın attığı ses kartının yanında bende bir tane önereyim.

Anakartınız b450 veya a320 tarzı giriş seviye olduğu zaman bu tarz sorunlar kaçınılmaz malesef.
O yüzden kaliteli bir ses kartı ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Ayrıca benim attığım ugreen modelden daha kaliteli. Ugreen ürüne lafım yok ama sabrent direk ses üzerine bir firma o yüzden alabiliyorsanız attığımı alın derim.

Arkadaşın attığı ses kartının yanında bende bir tane önereyim.

Anakartınız b450 veya a320 tarzı giriş seviye olduğu zaman bu tarz sorunlar kaçınılmaz malesef.
O yüzden kaliteli bir ses kartı ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Ayrıca benim attığım ugreen modelden daha kaliteli. Ugreen ürüne lafım yok ama sabrent direk ses üzerine bir firma o yüzden alabiliyorsanız attığımı alın derim.
sizce çözer mi problemi

sizce çözer mi problemi
Çözer hocam.

Ben ve arkadaşım ikimizde blackshark v2X kullandık bir dönem. Arkadaşım a320 anakarta bense orta seviye b550 anakarta sahibim. Onda deli gibi yankı problemi olurken bende hiç yankı problemi olmadı. Yankı ve mikrofon kalitesi. Ses kartı olmayan kulaklıklarda anakarta bağlı tamamen. Ses kartı alırsanız sorununuz çözülür.

Çözer hocam.

Ben ve arkadaşım ikimizde blackshark v2X kullandık bir dönem. Arkadaşım a320 anakarta bense orta seviye b550 anakarta sahibim. Onda deli gibi yankı problemi olurken bende hiç yankı problemi olmadı. Yankı ve mikrofon kalitesi. Ses kartı olmayan kulaklıklarda anakarta bağlı tamamen. Ses kartı alırsanız sorununuz çözülür.
çok teşekkürler

Bende de v2X var arkadan herhangi bir şey oynattığımda Discord'da karşı tarafa ses gidiyor.
Hocam bende de çevresel ses sorunlu. Normal stereo kulaklık gibi sadece sol ve sağı anlayabiliyorum.

1000 küsür tl para veriyoruz üstüne rezil oluyoruz. Gerçekten güvendiğimiz markalar bile böyle rezil kulaklık nasıl üretiyor anlamıyorum. Hangi marka kulaklık alıcaz biz.
Logitech? Yok en iyisi Rampage ile Everest. (!)

Hocalarım bir de bende samsung s50 ultra'mdan (b310e) müzik dinlerken pıt diye ses geliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı