Razer BlackShark v2X vs HyperX Cloud Core DTS headphone

Bütçe
1400
Çok neden var senle aynı başlık açanlara bak ve ben ikisi kullandığım için şunu söyleyebilirim Razer'in kendi sesi (7.1 açmasan bile) HyperX'in DTS'yi tokatlar. Bir de 7.1 açarsın daha mükemmel bir ses gelir. Mikrofon olarak da tek kelime diyebilirim HyperX'e git yoldan 200 TL'ye harici mikrofon al daha iyidir bu fiyat bandında Razer dışında seçeneğin yok. Sonra neden HyperX aldım ki diye üzülürsün Razer'ın sesini dinleyince zaten dinlemesende büyük ihtimalle bir hatası çıkacak HyperX'in 😀

HyperX'in mikrofonu bir tık daha iyi Razer'dan ayrıca. Benim önerim HyperX almasıdır beğenmezse Razer alabilir.

Yardımınız için sağ olun aldığım zaman hangisini aldığımı ve yaşadıklarımı yazacağım.
Size diyeceğim eski Blackshark V2x başlıklarına bakın anlarsınız. Ben pişman oldum siz olmayın beni de uyarmışlardı aynı bu şekilde.

HyperX'in mikrofonu bir tık daha iyi Razer'dan ayrıca. Benim önerim HyperX almasıdır beğenmezse Razer alabilir.
Alakası yok ben kullandım kendimden biliyorum evde hala yanımda duruyor HyperX şimdi taktım hala aynı 💩. Karşı tarafa net gitmiyor.

Size diyeceğim eski BlackShark v2X başlıklarına bakın anlarsınız. Ben pişman oldum siz olmayın beni de uyarmışlardı aynı bu şekilde.

Alakası yok ben kullandım kendimden biliyorum evde hala yanımda duruyor HyperX şimdi taktım hala aynı 💩. Karşı tarafa net gitmiyor.

Karar verdim BlackShark alacağım fakat Trendyol'da normali 1400 TL USB'li 1650 TL hangisini almalıyım ses kartım iyi mi acaba iyiyse normalinimi alsam normal derksen şu jack girişi olan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı