Razer BlackShark v2X vs SteelSeries Arctis 1

kakashiimadara

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben beyaz kulaklık almak istiyorum. Arctis Nova 1 ve v2X arasında kaldım. Nova 1, 600 TL falan daha ucuz. Gönlüm Nova 1'den yana. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım sizce?

Nova 1 kullanma fırsatım olmadı. Razer BlackShark v2X 3-4 sene kullandım. Birkaç eksiği var mikrofon çıkmıyor, kablolu, sürücüsünü kurmak zor, içinden çıkan sürücü kodunu kazarken yok edebiliyorsunuz tekrar desteğe yazmanız gerekiyor, kulaklığı omzunuza koyarken demirleri yüzünden acıtabiliyor, pedleri terletiyor. Bunlar dışında ses kalitesi ve mikrofunu iyi.

Sürücü desteği ve kafada rahatlık istiyorsanız bence Nova 1. güncel olarak günde 7 8 saat kafamda kalıyor hiçbir sıkıntım yok. Ses kalitesi ve mikrofondan da memnunum.

Arkadaşlar merhaba ben beyaz kulaklık almak istiyorum. Arctis Nova 1 ve v2X arasında kaldım. Nova 1, 600 TL falan daha ucuz. Gönlüm Nova 1'den yana. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hangisini almalıyım sizce?

BlackShark kullanıyorum genel kullanımda güzel ama bazı eksikleri var arkadaşın dediği gibi yazmış zaten onları da.

Hocalarım bazıları forumlarda Nova 1'i acayip kötülemişlerdi. Bu yüzden biraz kararsız kaldım açıkçası ve konfor benim için ses kalitesinden çok ta ufak olsa 1 tık daha önde Nova 1 alarak hata yapmam değil mi?

Hocalarım bazıları forumlarda Nova 1'i acayip kötülemişlerdi. Bu yüzden biraz kararsız kaldım açıkçası ve konfor benim için ses kalitesinden çok ta ufak olsa 1 tık daha önde Nova 1 alarak hata yapmam değil mi?

Razer kullanmadım ama Nova 1'in rahatlığına kefilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı