İnceleme Razer Blackshark V2X

Arkadaşlar laptopta kullanıyorum mikrofonu görmüyor daha dün aldım çok pişman etti beni

Ben 3 ay önce almıştım durup dururken benimde mikrofonda problem çıktı görmemeye başladı mikrofon.

Hocam bende de Creative Soundblaster Z SE sipariş ettim 2 güne elime varır ve aynı şekilde Razer Blackshark V2X modeline sahibim. Anakartın çıkışı çok az ses veriyor diye yurtdışından hızlı kargo ile 1593tl'ye aldım ses kartını. Deneyimlerin nasıl şimdiye kadar, memnun musun ? Oyunlarda ses kasma vs nasıl sence ? Apex Legends oynuyorum bu arada oyun deneyimini daha iyi bir seviyeye çıkartmak için bu 2li yeterli mi ?

Memnunum, ses kalitesinin seviye atlamasını istiyorsanız harici bir ses kartı şart anakartın onboard sürücüleri en top seviye anakart bile olsa bir seviyeye kadar kalite sunabiliyor. Bunu kartın eline ulaştığında anlayacaksın, umarım nichicon kapasitörlü üretilen model gelir benim şansıma nichicon gelmişti Creative Sound Blaster Z SE'nin ara ara üretim bandında bu kapasitör varsa kartta bunu kullanıyor yoksa normal kapasitör kullanıyor.

Peki nasıl anlayacağım dersen kartın arkasında ki boşluktan içeri baktığında kapasitörler altın renginde ise nichicon siyah ise normal kapasitörlerdir.

Kardeşim az önce taktım yazılımları yükledim. İkisi fena çalışıyor inanılmaz bir performans gerçekten harika. Scout Mode harika çalışıyor. Kısacası parasını sonuna kadar hakkediyor resmen oyun oynadığımın farkında vardım. Ayrıca Encoder kısmında DTS'e alınca oradaki müzik hazır ayarı da süper çalışıyor. Dediğin kadar varmış. Kapasitörlere bakma şansım olmadı maalesef. Taktım artık ama bakacağım bilgisayara bakım yaptığım bir vakitte sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…