İnceleme Razer BlackShark V2X

Merhabalar, bugun 2 aydir kullandigim Razer BlackShark V2X Modelini inceleyecegim.

1770822337459.png

Kulaklik gercekten rahat kafasi buyuk ve kulaklari kafasina gore normal olan biri olarak soyluyorum. Pedler falan gercekten harika.

Kafanizi yormuyor, agir da degil.

Sol kulakliktaki ses ayarlama seyi gercekten kolaylik sagliyor onu soyleyeyim.

Ayarlanabilir yapisi var. Asagi yukari oynatirsiniz kendinize gore.

Ses konusunda ise 7.1 ayari oyunlarda gercekten buyuk fark yaratiyor acildiginda. Ayriyetten muzik dizi falan icin 7.1 kapali olarak gayet iyi hic bir ayar yapmadan. 7.1'i sadece oyunlarda acin.

7.1 Acmasaniz bile oyunlar da yine de iyi performans veriyor.

Kablo konusunda kalinlik ve saglamlik olarak ideal, olmasi gerektigi gibi (Orgu degil). Uzunluk olarak biraz kisa oldugunu soylemeliyim. 3.5 MM jack kablosu bu arada.

Kutu iceriginden 2 tane jack girisi olanlar icin donusturucu cikiyor o hosuma gitti gercekten. Alacak arkadaslar bunu dert etmesin.

Saglamlik konusunda dert etmenize gerek yok esyalari biraz engelim sebebiyle yanlislikla hor kullanan biri olarak olmasi gerektigi malzeme kalitesinde. Saglam yani.

F/P Diyebilirim.

Mikrofonunu denedigimde gayet ortalama geldi.

Sol kulaklikta mikrofon acip kapatma tusu var o da guzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kulaklığı bir yıldan fazla kullandım. Tam bir f/p ürünü, her kuruşuna değer. Tek kusuru 3.5mm jack girişli olması.

Tabi ben gamepower kulaklıkları 800tl iken 1000tl'ye almıştım.

Bende kullanıyordum 1.300 liraya almıştım galiba bayağı bayağı F/P'nin kelime tanımı ürünleri arasına girer fakat sattım 1 ay önce 1.5000 TL'ye kablosuza geçtim hala v2X'i özlüyorum bayağı bayağı iyi bir kulaklık alacaklar gözü kapalı alabilir
Menteşe sorunu var ama kime göre neye göre afedersiniz hayvan gibi kullanmazsanız bir şey olmaz.

Bende kullanıyordum 1.300 liraya almıştım galiba bayağı bayağı F/P'nin kelime tanımı ürünleri arasına girer fakat sattım 1 ay önce 1.5000 TL'ye kablosuza geçtim hala v2X'i özlüyorum bayağı bayağı iyi bir kulaklık alacaklar gözü kapalı alabilir
Menteşe sorunu var ama kime göre neye göre afedersiniz hayvan gibi kullanmazsanız bir şey olmaz.
Bu mentese sorunu ne tam olarak?

Kulaklik son seslerde disariya az bir ses veriyor onu soyleyeyim.

Ayrica yazilimi da baya karmasik.

Kırılıyor o siyah tel gibi şeyler bazen de üstündeki yeşil kırılıyor fakat nasıl kullandıkları meçhul durup dururken o kadar sert bir şey (ince kabul ediyorum fakat tek eksisi bu) nasıl kırılabilir yani ne yapıyorlar ki kırıyorlar bilmiyorum.

Kulaklik son seslerde disariya az bir ses veriyor onu soyleyeyim.

Ayrica yazilimi da bayağı karmasik.

Yazılımı bayağı karmasik dediğin 7.1 kullanabiliyorsun zaten o kadar baska bir olay yok ki hocam.

Yazılımı bayağı karmasik dediğin 7.1 kullanabiliyorsun zaten o kadar baska bir olay yok ki hocam.
Windows Ses ayarlarindan Spatial Sound'u off yapip (Headphone ve Speaker (7.1)) ardindan 7.1i kapatip acmaniz gerek yine.
1770826075357.png

Kirilmaz zaten bilincli sekilde kırmaya çalısırsanız muhtemelen yamulur ama nasıl yamultulur artık çekicle mi İngiliz anahtarıyla iskence ederek mi bilemem.
El gucuyle yapmaya calissam da yamulur da baya zorlamam gerekir kipkirmizi olurum.

Windows Ses ayarlarindan Spatial Sound'u off yapip (Headphone ve Speaker (7.1)) ardindan 7.1i kapatip acmaniz gerek yine.
Eki Görüntüle 2658313

El gucuyle yapmaya calissam da yamulur da bayağı zorlamam gerekir kipkirmizi olurum.

Yani 15-20 saniyelik isler 7.1 hikayeli oyunda çok kotu performans veriyor ama denediniz mi bilemem ama.

Kendim 1 yıldan fazla kullandım şu an arkadaşım kullanıyor.7.1 öyle fark yaratmadı hiçbir zaman ve de o 7.1 Surround uygulamasını kurmak uğraştırıcı ve buna ragmen değecek bir şey değil. Oyundaki adamların konuşması arkadaşıma gidiyordu YouTube videolarındada oldu bu ve arkadaşıma satmıştım şu an arkadaşımda yaşıyor aynı sorunu ve forumdada yaşayanlar var. Kulaklık rahat hatta bayağı rahat kulaklarınız büyük ise çok iyi o konuda.3.5mm jak kullanıcıya göre eksi ya da artı olabilir değişken o iş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı