Razer BlackShark V3 Pro vs SteelSeries Arctis Pro Wireless

Megert0999

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kulaklığımı değiştirmek istiyorum. FPS, rekabetci oyunlar oynuyorum. Şu anki kulaklıgım SteelSeries Arctis Pro Wireless kullanıyorum aslında memnunum ama üst düzey bir kulaklık ile değiştirmek istiyorum. Razer BlackShark V3 Pro almak istiyorum. Sizce gerek var mı? Eskisini kullanmaya devam edeyim mi? Çok fark var mıdır? Mikrofon önemli değil harici kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba, kulaklığımı değiştirmek istiyorum. FPS, rekabetci oyunlar oynuyorum. Şu anki kulaklıgım SteelSeries Arctis Pro Wireless kullanıyorum aslında memnunum ama üst düzey bir kulaklık ile değiştirmek istiyorum. Razer BlackShark V3 Pro almak istiyorum. Sizce gerek var mı? Eskisini kullanmaya devam edeyim mi? Çok fark var mıdır? Mikrofon önemli değil harici kullanıyorum.
V3 Pro aldığı puan olarak en son V2 Pro’dan gerideydi inceleme kanallarında. Dayanıklılık anlamında V3 Pro çok daha sağlam duruyor.
Ben V2 Hyperspeed kullanıyorum memnunum fiyatına göre.
Bence V3 Pro almaya değmez gibi, Arctis Pro’dan devam edin.
Bence stüdyo kulaklıklarına bakın. Bazıları DT 770 Pro falan kullanmaya başlamış. Ses kartıyla beraber on numara olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı