Elektronik Razer BlackWidow 3 Roblox Edition 2.799 TL Bundle (Blackwidow + Orochi V2 + Barracuda X) 6.999 TL

Razer BlackWidow V3 Roblox Edition Green Switch SYD üzerinde 2.800 ₺'ye satılıyor.

Roblox Bundle olarak ise Blackwidow V3 + Barracuda X + Orochi V2 7.000 ₺

2800 ₺'ye full Blackwidow V3 bence kaçırılmaz bir fırsat. . Roblox Bundle olarak geçmesine rağmen sadece ESC tuşu Roblox logosu ve sadece bilek desteğinin köşesinde Roblox yazıyor. Gayet şık bir klavye. Tuşları değiştirmek isteyen Pudding ya da Razer'ın kendi PBT tuş takımıyla değiştirebilir.

Kulaklıkta Barracuda X 2022, bluetooth olan model. İç kısımda sadece Roblox yazmakta, onun dışında siyah renk, beyaz detaylı çok şık duruyor.

Mouse Orochi V2, onun da üstünde gri bir Roblox logosu var sadece.

Kendim de kaç gündür Razer klavye bakıyordum. V4'lerin kronik olması, %101 klavyelerin çok pahalı olması sonucu ve evde ekstra mouse ve headset ihtiyacından dolayı bugün Bundle olarak aldım. Bilek desteğindeki Roblox yazısını stickerla kapatıcam ve ekstra Tuş takımı alıp tuşları siyah - beyaz bir tarza getirmek istiyorum. Klavyenin sesi ve hissiyatı çok güzel. Kulaklığı denemedim.

Klavye veyahut komple set arayanlara tavsiye ederim.

BlackWidow V3 - 2799 ₺
BlackWidow V3 + Barracuda X + Orochi V2 - 6999 ₺

Eki Görüntüle 2366250
Eki Görüntüle 2366251
Okadarda iyi bir bundle değil, 7000 TL'ye daha iyilerini dizerdim, 3000 TL edicek bir klavye değil Blackwidow V3. Orochi V2'nin sensöru çok eski, çok küçük bir mouse. Belki Barracuda X kablosuz diye bakılabilir ama sıfır olarak Cloud 3 wireless lime lime yer onu. Roblox temasıda çok komik duruyor.

Roblox yazdığı için bile alınmayabilir. Bunu yapanlar mesela oraya Witcher logosu koysanız milyon satar gidip de Roblox Amblem'i koyuyorsun az satıyor. Büyük markaların bu basit şeyi düşünememelerini anlayamıyorum.

Logo koymak ile alakası yok anlaşma yapılıyor ve onun üzerine çıkarılıyor bu tarz ürünler ayrıca Roblox popüler bir oyundu diye biliyorum Witcher'da öyle örnek verdiğiniz için diyorum ama oyun firmalarının beklentisi ve Razer'ın o beklentiyi ne kadar karşılayacağı önemli aslında yine de gün sonuna bakarsak paraya bakıyor olay :D

Logo koymak ile alakası yok anlaşma yapılıyor ve onun üzerine çıkarılıyor bu tarz ürünler ayrıca Roblox popüler bir oyundu diye biliyorum Witcher'da öyle örnek verdiğiniz için diyorum ama oyun firmalarının beklentisi ve Razer'ın o beklentiyi ne kadar karşılayacağı önemli aslında yine de gün sonuna bakarsak paraya bakıyor olay :D

Roblox popüler bir oyun ama herkes için değil yetişin biri Roblox yazılı bir klavye alır mı bilemem zevk işi.

Roblox popüler bir oyun ama herkes için değil yetişin biri Roblox yazılı bir klavye alır mı bilemem zevk işi.

Almam zaten sadece Witcher ile bitmiyor yani olay firmalar o satılan ürünlerden pay alıyor anlaşamamış olabilirler ayrıca bknz. Cyperpunk 2077 Edition ürünleri var Razer o yüzden adamları yargılamak bence manasız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı