Razer BlackWidow alınır mı?

Bütçe
710
Türkçe Q klavyedir. Bu bütçede alınabilecek en iyi klavyelerden birisidir.
İnternette hiç türkçe incelemesini bulamadım pandemi nedeniyle dışarıya çıkamadığımdan klavye hakkında bilgim olsun istiyorum türkçe inceleme bulabilirseniz belirtir misiniz lütfen?

Hocam bu klavyeye de sıcak bakmıyorum bilek desteğine ait hiçbir şey yok klavyede.
Arkadaşlar Asus Tuf K3 veya Razer Blackwidow almaya karar verdim. Başka klavye önerisi istemiyorum. Yardımcı olup seçim yapmama yardım edecek birisi varsa çok sevinirim.

Hocam bu klavyeye de sıcak bakmıyorum bilek desteğine ait hiçbir şey yok klavyede.
Arkadaşlar Asus Tuf K3 veya Razer Blackwidow almaya karar verdim. Başka klavye önerisi istemiyorum. Yardımcı olup seçim yapmama yardım edecek birisi varsa çok sevinirim.
K3.

Blackwidow'un basım hissi eh işte ama malzeme kalitesi ortalama üstü. 4 - 3 yıl dayandı sonuçta, herhalde ben şanslıydım.

K3.

Blackwidow'un basım hissi eh işte ama malzeme kalitesi ortalama üstü. 4 - 3 yıl dayandı sonuçta, herhalde ben şanslıydım.
BlackWidow'un RGB'sini çok beğendim çıkardığı ses ile internette bir video buldum sesi çok güzeldi. Red Switch sesinden nefret ettiğim için sesini hiç beğenmedim. Bu kadar kişinin K3 önermesine rağmen sanırım Blackwidow alacağım. Umarım üzmez.

Klavyeden aldın mı? Aldıysan nasıl?
Razer BlackWidow Elite aldım. Çok memnunum sesi biraz fazla ama rahatsız olmuyorum. Tepkime süresi eski membrane klavyeme göre bin basar. Yastıklı bilek desteği de çok rahat kısaca parasını sonuna kadar hakediyor.

Razer BlackWidow Elite aldım. Çok memnunum sesi biraz fazla ama rahatsız olmuyorum. Tepkime süresi eski membrane klavyeme göre bin basar. Yastıklı bilek desteği de çok rahat kısaca parasını sonuna kadar hak ediyor.

Meraktan yazıyorum da eski membran klavyen neydi yazabilir misin?

Meraktan yazıyorum da eski membran klavyen neydi yazabilir misin?

Logitech'in yaklaşık 16 yıllık bir klavyesi. Hatta girişi USB bile değildi PS2 girişi vardı. İsterseniz fotoğrafını atabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı