Razer Blackwidow Chroma mı Steelseries Apex M800 mü?

rektpicasa

Hectopat
Daha fazla  
Razer Blackwidow Chroma Kalih Switch olmasına rağmen çok tercih ediliyor bana da iyi gibi geldi bende aldım 1 tane fakat 1 ay sonra tuşu basmamaya başladı ve rengi aktı iade ettim. 1 kere daha almalı mıyım yoksa Steelseries Apex M800 mü almalıyım? Steelseries Apex serisi FPS oyunlarına göreymiş falan pek takılmam onlara hangisi daha iyi ona bakarım.

Önerin için teşekkürler. Corsair'in ne kadar sağlam olduğunu biliyorum fakat bana çoğu oyunda avantaj sağladığı için makro tuşları gerekiyor fakat MMO oyuncusu olmadığım için aşırıya kaçmasın istiyorum yani makro tuşlarının 5 tane yada Logitech G910'daki gibi olmasını istiyorum Corsair K95'i de düşünmedim değil ama aşırı büyük olmaz mı? :lanet: :tırnak:

Önerin için teşekkürler. Corsair'in ne kadar sağlam olduğunu biliyorum fakat bana çoğu oyunda avantaj sağladığı için makro tuşları gerekiyor fakat MMO oyuncusu olmadığım için aşırıya kaçmasın istiyorum yani makro tuşlarının 5 tane yada Logitech G910'daki gibi olmasını istiyorum Corsair K95'i de düşünmedim değil ama aşırı büyük olmaz mı? :lanet: :tırnak:
Corsair K95 RGB kullanıyorum çok iyi. yok hayır fazla büyük değil apek m800 ile neredeyse aynı boydalar :D

Corsair K95 RGB kullanıyorum çok iyi. yok hayır fazla büyük değil apek m800 ile neredeyse aynı boydalar :D
Bilgilendirdiğin için sağol internetten bakınca insanın gözüne baya bi fark varmış gibi geliyor. :D Peki tek makro tuşuna 2 tuş (klavye ve fare tuşu) birden atayabiliyor musun? G910'da sol tık ile a'yı tek bi makro tuşuna atamak istedim olmayınca iade ettim. :(

Bilgilendirdiğin için sağol internetten bakınca insanın gözüne baya bi fark varmış gibi geliyor. :D Peki tek makro tuşuna 2 tuş (klavye ve fare tuşu) birden atayabiliyor musun? G910'da sol tık ile a'yı tek bi makro tuşuna atamak istedim olmayınca iade ettim. :(
Dostum ben pek makro kullanmam. Diyeceksin ki makro kullanmıyorsan K95 neden aldın. Türkiye'de K70 bulamadım ondan K95 aldım. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı