Hayır. Bu model Cherry MX Blue switch içeriyor. Razer'ın kendi switchlerini de deneyebilirsiniz. Stellseries mekanik hissi veremiyor diye biliyorum. Alın gitsin.Aynı switchleri kullanıyor ne farkı varki.
Hayır. Bu model Cherry MX Blue switch içeriyor. Razer'ın kendi switchlerini de deneyebilirsiniz. Stellseries mekanik hissi veremiyor diye biliyorum. Alın gitsin.Aynı switchleri kullanıyor ne farkı varki.
Dalgamı geçiyorsun Razer Green kulanıyor araştırda gel millete yanlış bilgi verme.Hayır. Bu model Cherry MX Blue switch içeriyor. Razer'ın kendi switchlerini de deneyebilirsiniz. Stellseries mekanik hissi veremiyor diye biliyorum. Alın gitsin.![]()
Aynen bende ürün gayet iyi diye herşeyi güzel çalışıyor ediyor diye ürün çok kalitesiz.@Berke Almaç Kimse kötülemeye çalışmıyor. Kötü olduğu için kötü diyoruz. İyi olsa iyi deriz. Sırf sen memnunsun diye ürünün kaliteli ya da kalitesiz olmayacağı anlamına gelmiyor. Yurt dışında ki forumlara bir gidip bakın. Kullanan insanların çoğu memnun değil. Burada da boş konuşan biri varsa da o sensin.
Kailh ile çalışıyorlar. Yani Kailh markası üretiyor.
Kardeşim iyi misin? Anlama zorluğu mu çekiyorsun? Boş boş konuşuyorsun. Ben ne dedim sen diyorsun?Aynen bende ürün gayet iyi diye her şeyi güzel çalışıyor ediyor diye ürün çok kalitesiz.
Son cevabımı yazıp konudan çekileceğim gereksiz tartışmaya gerek yok. Sen herkes gibi Razer'a önyargılısın. Ben böyle düşünüyorum, iyi sosyaller.Kardeşim iyi misin? Anlama zorluğu mu çekiyorsun? Boş boş konuşuyorsun. Ben ne dedim sen diyorsun?
Eğer bütçeniz varsa mousepad olarak Qck Prism da tercih edebilirsiniz ışıklı olması hoşunuza gidecekse.Sonunda cezam bittiğine göre konuya dahil olabilirim.
Öncelikle Sosyal'de araştırma yaptım. Açıkçası Razer fena değil fakat cidden mekanik anahtarları kalitesiz. Ayrıca içine 10 dolarlık ışık koyup insanlara pahalıya satılıyor. Yani bana göre Razer'ı kalitesinden çok adı sattırıyor.
Steelseries'e geldiğim zaman cidden kaliteli geldi bana. Birkaç video izledim. Gerçekten güzeller. Apex M800 almaya karar verdim. Bütün yazdıklarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Şunu da eklemek istiyorum. Ben bir set dizicem. Yani kulaklık HyperX olsun fare Razer olsun falan değil. Görünüş bakımından en çok hoşuma giden Steelseries oldu. O yüzden de Steelseries bir set dizmeye karar verdim. (Tabii ki birkaç ay aralarla)
Klavye: Apex M800
Fare: Rival 700
Mousepad: Steelseries Qck
Kulaklık: Arctis 5
Kısacası bu seti almak istiyorum bununla ilgili fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.
Not: Objektif bir eleştiri istiyorum. Yani bir markayı savunmak için yazacaklar yazmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.