Razer BlackWidow Elite alınır mı?

Hocam kusura bakmayın konuyu kirletiyorum başka bir konuda bana yardımcı olmuştunuz modem ile alakalı önerebileceğiniz VDSL modem var mı o sorun için.

Önemli değil ne demek. Modem olarak TP-Link Archer VR 300 AC 1200'ü aldım gayet memnunum çekim gücü orta, arayüzü basit ve anlaşılır, kurulumu aşırı basit 4 antenli bir modem aynı zamanda ADSL, VDSL ve fiber bir modem.

Ben MediaMarkt'ten 399 TL'ye aldım şu anki fiyatına.

Önemli değil ne demek. Modem olarak TP-Link Archer VR 300 AC 1200'ü aldım gayet memnunum çekim gücü orta, arayüzü basit ve anlaşılır, kurulumu aşırı basit 4 antenli bir modem aynı zamanda ADSL, VDSL ve fiber bir modem.

Ben MediaMarkt'ten 399 TL'ye aldım şu anki fiyatına.

Bende Metin 2 için alacağım ancak bütçem bu kadar değil. Alırken sorun çözülsün diye neye odaklanmalıyım.

Bende Metin 2 için alacağım ancak bütçem bu kadar değil. Alırken sorun çözülsün diye neye odaklanmalıyım.

Her şeyden kaynaklı olabilir maalesef sırayla denemeniz gerekiyor.

Ve ben sanırım sizin sorununuzu yanlış anlamışım bende pingden kaynaklı bir problem vardı sizde tek bir oyunda sanırım.

Ben 3 ay önce aldım. Performans olarak beklentimi karşılamadı. Aklım Cherry MX Red olan klavyelerde kaldı. Sesi ilk başta rahatsız etmiyordu ama artık etmeye başladı. CS:GO, CoD Warzone vb. FPS oyunlarda sağ sol çevik veya ufak nişan hareketlerine alışamadım. Bilek desteği çok rahatsız. Yumuşak olduğundan 4cm kalınlığındaki klavye için alçakta kalıyor. Aynı zamanda boyu da kısa. Son 2 gündür arada "ü" ve "." Tuşları takılmalar yapmaya başladı.

Ben bu yaşadıklarımdan ötürü Razer BlackWidow Elite tavsiye etmiyorum. Tek güzel yanı masanın üstünde Razer Deathather V2 ile güzel durması.

Ben 3 ay önce aldım. Performans olarak beklentimi karşılamadı. Aklım Cherry MX Red olan klavyelerde kaldı. Sesi ilk başta rahatsız etmiyordu ama artık etmeye başladı. CS:GO, CoD Warzone vb. FPS oyunlarda sağ sol çevik veya ufak nişan hareketlerine alışamadım. Bilek desteği çok rahatsız. Yumuşak olduğundan 4cm kalınlığındaki klavye için alçakta kalıyor. Aynı zamanda boyu da kısa. Son 2 gündür arada "ü" ve "." Tuşları takılmalar yapmaya başladı.

Ben bu yaşadıklarımdan ötürü Razer BlackWidow Elite tavsiye etmiyorum. Tek güzel yanı masanın üstünde Razer deathather V2 ile güzel durması.

Bütün bu sorunlar 3 ayda mı oldu gerçekten tuş basmaması falan. Ben ürünü almıştım yarın kargoya verilecek. Kafamda bir soru işareti belirdi siz böyle deyince vaz mı geçsem yani bilemedim.
Son 2 gündür arada "ü" ve "." Tuşları takılmalar yapmaya başladı.

Takılmalardan kastınız nedir acaba basmıyor mu yoksa tepkime süresi mi arttı geç mi yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı