Razer Blackwidow Elite alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 1500₺'ye 2.el Razer Blackwidow klavye almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Selamlar,

2013 yılından beri aktif olarak Blackwidow Ultimate kullanıyorum daha hiç bir sıkıntısını görmedim. Tavsiye ederim.

Zamanında 1250TL idi sıfır ücreti. Şu an V3'le kıyaslandığında kat ve kat daha kaliteli ürün yapısı.

V3'ün kol dayaması plastik iken Elite Deridir. Yanında USB ve 3.5mm çoklayıcısı bulunurken V3'de yoktur.

V4 harici tüm mekanik klavyelerini kullandım RAZER markasının. Yıllardır da şaşmadım RAZER'dan. Hali hazırda hala BW Elite kullanıyorum. RAZER ürün gamında Elite üstüne çıkan klavye olmadı. Bi şu V4'ler fena. Ama deneyemedim. V3 iade etmiştim denedikten sonra.

Temiz ise kesin alınır hayvan gibi kaliteli bir ürün. Fiyat olarak biraz tuzlu geldi bana. Çooook kaliteli olsa da zamanında 1500'lere aldı sahibi. Şu an garantisiz bir ürün olarak bakılırsa 1200-1000 mantıklı geliyor bana.

Zamanında 1250TL idi sıfır ücreti. Şu an v3'le kıyaslandığında kat ve kat daha kaliteli ürün yapısı.

V3'ün kol dayaması plastik iken Elite deridir. Yanında USB ve 3.5mm çoklayıcısı bulunurken v3'te yoktur.

V4 harici tüm mekanik klavyelerini kullandım Razer markasının. Yıllardır da şaşmadım Razer'dan. Halihazırda hala bw Elite kullanıyorum. Razer ürün gamında Elite üstüne çıkan klavye olmadı. Bir şu v4'ler fena. Ama deneyemedim. V3 iade etmiştim denedikten sonra.

Temiz ise kesin alınır hayvan gibi kaliteli bir ürün. Fiyat olarak biraz tuzlu geldi bana. Çooook kaliteli olsa da zamanında 1500'lere aldı sahibi. Şu an garantisiz bir ürün olarak bakılırsa 1200-1000 mantıklı geliyor bana.

Teşekkürler bilgi için 1400₺e düşürdü tek sorunu bilek desteğinin alt kısmında ufak pullanma olmuş onun dışında tertemiz kullanılmış.

Selam,

Hocam fiyatı bence yüksek şöyle atıyım sıfır fiyatlar Razer'da zaten şu an makul gibi;

Selam,

Hocam fiyatı bence yüksek şöyle atayım sıfır fiyatlar Razer'da zaten şu an makul gibi;

Hocam merhaba ben anlaşmayı yaptım fakat başkasına satmış ürünü 0-2.el olacak şekilde 2500₺e kadar klavye almayı düşünüyorum red-Green Switch önceliğim sizce ne almalıyım? Ek olarak ASUS STRIX flare blue Switch satıcısı var 2200₺e satıyor sizce onu almak mantıklı mı? Hiç blue Switch kullanmadım.

Selam,

Hocam fiyatı bence yüksek şöyle atıyım sıfır fiyatlar Razer'da zaten şu an makul gibi;

Attığın ornata V3 mekanik bile değil.

V3 Tenkeyles %60'lık klavye. Falso.

Ornata V3 X daha leş. Bilinçsizce alakasız denk olmayan ürünleri öneri yapmayalım lütfen.
Dengi V3 vs belki olabilir 0 olarak. Ki değil.

@haymania
BlackWidow Elite Switch kalitesi düz V3'den daha iyi. Keycap'ler daha kaliteli. Kaplaması vs.
V3'ler dandik pla baskı. Üst ses kısma tekeri sıkıntılı V3. switchleri daha kalitesiz. Razer Yeşil diye geçse de aynı switch değil. Daha alt modeli %60'lık Tenkeyles hiç bulaşılmaz...

SS Apex 5 vs önerebilirim. Genel anlamda hiçbir üründe 2.el önermem.

Apex 5 indirimlerde 2600 2700 düşebiliyor. Kovalamak lazım. Apex 3 Mekanik değil membran o yüzden elendi.

Temiz bir K70 veya K92 düşünülebilir. Ama çok eski klavyeler değmez.

%60'lar benim şahsi kullanımıma uygun değil. Önermiyorum o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı