Razer BlackWidow Elite vs ASUS ROG STRIX scope Deluxe

Asus'un klavyelerini daha kaliteli buluyorum. Bu nedenle asus derim. Aydınlatma sizin için önemli ise Asus Rog Strix Flare düşünebilirsiniz. Başlıktaki klavyelere göre çok daha iyi aydınlatma şiddetine sahip.
 
Bende bu ikilemde kaldım. Rog strix daha güzel ve kaliteli duruyor. Ama yeni razer mouse aldığım için set olsun diye blackwidow elite almayı düşünüyorum. Bu arafa rog strix daha az yer kaplıyor. Hala %100 emin olamadım. Ses bakımından ikiside aynı toklukta ama razerin click sesi var ekstradan. Evdekiler rahatsız olmazsa razer da alabilirsin. Asusta tuşa yavaş bassan daha az ses çıkar. Blackwidow orange switch olsaydı şimdi o klavyeden yazıyor olurdum.

Asus switchleri daha kaliteli ama blackwidow elitede de son switchlerle kaliteyi arttırmışlar.

Görsel ve ses bakımından karar ver derim. Membran klavyeden geçiyorsan Click sesi dezavantaj ama o olmadan da basma hissine alışmak zor.
 
Bende bu ikilemde kaldım. ROG STRIX daha güzel ve kaliteli duruyor. Ama yeni Razer mouse aldığım için set olsun diye BlackWidow Elite almayı düşünüyorum. Bu arafa ROG STRIX daha az yer kaplıyor. Hala %100 emin olamadım. Ses bakımından ikisi de aynı toklukta ama Razer'in Click sesi var ekstradan. Evdekiler rahatsız olmazsa Razer'da alabilirsin. ASUS'ta tuşa yavaş bassan daha az ses çıkar. BlackWidow orange Switch olsaydı şimdi o klavyeden yazıyor olurdum.

ASUS Switch'leri daha kaliteli ama BlackWidow Elite'de de son Switch'lerle kaliteyi arttırmışlar.

Görsel ve ses bakımından karar ver derim. Membran klavyeden geçiyorsan Click sesi dezavantaj ama o olmadan da basma hissine alışmak zor.

Sizin dediğiniz gibi benim de Razer mouse ve mousepadim var mouse Razer DeathAdder Elite klavye Razer BlackWidow Elite olunca Elite set olur. Bir de şimdiki klavyemde Blue Switch o yüzden Razer almayi düşünüyorum teşekkürler :)
 
Evet. Güvenilirdir. Yılların E-spor internet cafesiydi şimdi mağazaları da var.
Bende aldım Blackwidow Elite. Deathather ile güzel bir set oldu. Işıklandırmasını da fare ile senkronize yaptım. Membran klavyeden geçtiğim için sesine alışmaya çalışıyorum ama beni çok rahatsız ettiğini söyleyemem. Görüntü olarak güzel bir klavye. Orange switch olsaydı keşke.

Klavyenin sevdiğim yanları:
- Ellerimi tuşların üzerinde dinlendirebiliyorum.
- Resimde göründüğü kadar büyük bir klavye değil. Yer konusunda benim eski Bloody B2100 setimden bilek desteksiz daha az yer kaplıyor.
- Razer Deathather v2 farem ile senkron ışıklandırması
- Klavyenin kaplama rengi güzel
- External USB girişinin solda olması güzel.

Klavyenin sevmediğim yanları:
- Sesi bence çok yüksek değil ama keşke orange switch olsaydı. Türkiye'de malesef seçenek yok.
- Tuşlar elinizin yağı ile hafif parlama yapıyor.

Şahsi fikirlerim:
Yazı yazma konusunda membran klavyeme göre çok fark olduğunu söyleyemem. Sırf set olsun diye bunu aldım ama ikinci bir klavye alacak olsam Corsair k70 mk2 Chery MX Red'i denemek isterim. Bu arada bu klavyenin 1000TL vermeye değer olduğunu düşünmüyorum. İlk izlenimimde memnuniyet durumum 7.5/10
CSGO'da daha kötü oynamaya başladığımı da belirtmek isterim :)
----
Yaklaşık 2 buçuk ay kullanım sonrası deneyimlerime göre Razer Blackwidow Elite almasam da olurmuş. Bazen eski membran klavyemi özlemiyor değilim. Yazı yazma hızım bile yavaşladı.

22 yıllık bilgisayar serüvenimde membran klavyelere o kadar alışmışım ki klavyedeki basma hissiyatının orta noktada olmasına alışamadım. Bana Cherry MX Speed yada Razer Yellow switch lazım büyük ihtimal.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı