Razer Blackwidow Hunstsman vs Razer BlackWidow Elite

WAQ_303

Kilopat
Ben laptop kullanan birisiyim,taşınabilirlik benim için önemli. Hiç Razer kullanmadım ama bunları beğendim. Başka model önere bilirsiniz. Ve bu ürünleri nereden alabilirim?

Ben laptop kullanan birisiyim,taşınabilirlik benim için önemli. Hiç Razer kullanmadım ama bunları beğendim. Başka model önere bilirsiniz. Ve bu ürünleri nereden alabilirim?
Öncelikle bence Blackwidow Elite daha iyi bir klavye . Kredi kartımı yoksa elden mi alacaksın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Blackwidow Hunstsman daha iyidir nedeni de switch yapısının optik (lazer) switch olmasıdır. Fakat konfor ve kullanım kolaylığı bakımından BlackWidow Elite daha iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Razer Blackwidow Elite almaya karar verdim. Ama nereden alabilirim bilmiyorum bana ürün linki atarsanız sevinirim
Öncelikle bence Blackwidow Elite daha iyi bir klavye . Kredi kartımı yoksa elden mi alacaksın?
Kredi kartı ile alacağım bana ürünü nereden alabileceğimi söyler misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı