Razer Blackwidow klavye alınır mı?

Tam Boy:

Bütçe Artarsa:

TKL:

Bütçe Artarsa:

Attığınız model de güzel duruyor, alınabilir. Yukarıdaki linkleri de incelemenizi öneririm.

Bence net alınır hocam Razer kalitesinden şaşmamak gerek.
Plastik kasa falan demişler o yüzden fazla emin olamadım.
Tam Boy:

Bütçe Artarsa:

TKL:

Bütçe Artarsa:

Yani benim dediğime alınmaz mı diyorsunuz?
Edit: Sonunu görmedim pardon.

Plastik kasa falan demişler o yüzden fazla emin olamadım.

Hocam ben mesela arkadaşın attığı ASUS'u alırdım neden derseniz klavye Türkçe Q olmadan yapamıyorum ondan 2. olarak da ASUS'un kasası daha kaliteli duruyor plastikten korkuyorsanız arkadaşın attığı ASUS güzele benziyor eğer onu da beğenmezseniz Monster Pusat K3 Pro alabilirsiniz şu an kullanıyorum çok ağır ve kaliteli bir kasası var araştırabilirsiniz ama Razer'ın kasasının çok sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.(Monster ucuz ve tabii asusa göre düşük olur ama hem ucuz hem güzel isterseniz öneririm)

Razer'ın klavyeleri çok güzel ama bu klavye alınmaz @AkınC hocam zaten önermiş.
Bu klavye neden alınmaz peki? Direkt bu klavye üzerinden değerlendirip rakipleri daha iyi olduğu için alınmaz demezseniz sevinirim. Asus olanın tipini beğenmedim açıkçası.

Bu klavye neden alınmaz peki? Direkt bu klavye üzerinden değerlendirip rakipleri daha iyi olduğu için alınmaz demezseniz sevinirim. ASUS olanın tipini beğenmedim açıkçası.

Biraz yanlış demişim hocam onun yeni modeli olan Black window V3 varken alınmaz sitelerden karşılaştırmasına bakmıştım v3'te bolca yeni özellik getirmişler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı