Razer Blackwidow V2 nereden alınır?

Nanaka

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, konu başlığında da belirttiğim gibi Razer Blackwidow Chroma V2 modelini internette hiçbir yerde bulamıyorum sadece V3 modeli ya da farklı modeller satılıyor acaba bilen birisi var mı? Aranızda nereden alabilirim?

İkinci el almalısın. Eski seri bir ürün. Ya evet eski ama satan yok mu hiçbir tek GittiGidiyor da mevcut onda da 2000 TL fiyat mevcut.

Bu çok pahalı 2000 TL bandında bir ürün değil maalesef.
İkinci el almalısın. Eski seri bir ürün.

Evet ama 2. elleri de bayağı kullanılmış oluyor maalesef pek sıcak bakamıyorum o yüzden.

2 el sakın alma ben de öyle bir salaklık yaptım kablosu parçalanmış tuşlarının çoğu basmıyor du klavyenin resimdekiyle alakası yoktu resmen adam klavyeyi külük olarak kullanmış klavye o kadar pisti ki tuşlara basamıyordum uygun diye boşa paranı 2 ele vermeni tavsiye etmem iade etmek istediğinizde bile çok sorun çıkarıyorlar Razer'ın 2 eli alınmaz gerçekten hunharca kullanıyorlar.

2 el sakın alma ben de öyle bir salaklık yaptım kablosu parçalanmış tuşlarının çoğu basmıyor du klavyenin resimdekiyle alakası yoktu resmen adam klavyeyi külük olarak kullanmış klavye o kadar pisti ki tuşlara basamıyordum uygun diye boşa paranı 2 ele vermeni tavsiye etmem iade etmek istediğinizde bile çok sorun çıkarıyorlar Razer'ın 2 eli alınmaz gerçekten hunharca kullanıyorlar.
Hocam haksızlık ediyorsunuz. İkinci el Razer ürün aldım da sattım da. Alacaksanız Get gibi sistemle veya elden alın. Size gelen ürünün sahibi hor kullandı diye diğer ürün ve sahiplerine yaptığınız yorum aşırı bir önyargı. Ben ekipmanlarımı temiz kullanırım temiz alırım. Hanzonun biri kötü kullanıyorsa o hanzonun kabahati. İkinci el Razer alınır mı? Modele göre değişir. 1. nesil Blackwidow Chroma larda switchler daha çabuk bozulabiliyor. V2 de pek bir kronik arıza yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı