Razer Blackwidow V2 veya Corsair K70

ZiLan

Hectopat
Merhaba yeni bir klavye almak istiyorum, ama çok kararsız kaldım. Başlıktada görüldüğü gibi 2 klavye arasında kaldım.

Şu an kullandığım klavye Blue Switche sahip olduğu için çok ses çıkarıyor ve rahatsız ediyor.
Corsair K70 Red switch TR versiyonu veya Razer Blackwidow V2 orange switch TR versiyon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

Bu arada birşey daha sorcaktım Razer Blackwidow V2 orange switch TR versiyon hiçbir yerde bulamadım bulabilen biri varsa bana atabilir mi linki? Şimdiden herkese teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir klavye almak istiyorum, ama çok kararsız kaldım. Başlıktada görüldüğü gibi 2 klavye arasında kaldım.

Şu an kullandığım klavye Blue Switche sahip olduğu için çok ses çıkarıyor ve rahatsız ediyor.
Corsair K70 Red switch TR versiyonu veya Razer Blackwidow V2 orange switch TR versiyon arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

Bu arada birşey daha sorcaktım Razer Blackwidow V2 orange switch TR versiyon hiçbir yerde bulamadım bulabilen biri varsa bana atabilir mi linki? Şimdiden herkese teşekkürler. :)
Bu ikisi arasından kesinlikle Corsair K70. Tek sıkıntısı standart olmayan bir tuş dizilimi var en alt satırda. Bir de keycap'lerin pek kaliteli olmaması var ama bütün klavyelerde öyle o. Sadece iKBC klavyeleri adam gibi PBT double-shot keycap kullanıyor diye biliyorum onlarda da ne Türkçe tuş dizilimi var ne de 108 Tuşlu versiyonları Türkiye'ye geliyor.

Yeni Razer Synapse neredeyse çalışmıyor. Onun da üstüne klavye kendi hafızasına almıyor makroları ve profilleri, yazılımdan okuyor. Tuşlar arası hissiyat da çok farklı. Tabi orange switchler farklı olabilir ama green switchleri kullanan Razer Blackwidow V2'den kesinlikle memnun değilim. Özellikle Synapse beni öldürüyor.

Corsair K70 alın, Razer'a göre en önemli artısı Cherry MX oluşu. Ayrıca K70'de metal gövde ve medya tuşları gibi artıları da var.
Her defasında söylerim. Multimedya tuşları kimilerimiz için olmazsa olmazdır. Benim için öyle mesela multimedya tuşları olmazsa klavye gibi görmem o cihazı. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı