Razer BlackWidow V2 vs BlackWidow V2 Tournament Edition

Carnage

Hectopat
Bu iki klavyeden birini almak istiyorum:
  • Razer BlackWidow V2
  • Razer BlackWidow V2 Tournament Edition
Aralarındaki fark nedir?
Ben Tournament Edition’u tercih etmek istiyorum çünkü kablosu çıkarılabiliyor diye kablo ağrızalanırsa uğraşmamak için fakat iyi mi yaparım? Aralarındaki fark nedir?
Lütfen başka klavye önermeyin. Marka kötülemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biri tenkeyless(numpad yok) diğeri değil. Yani aynı switchli versiyonunu alacaksanız arasındaki farklar birinin makrosunun bulunması ve tam boy olması diğerinin ise tenkeyless olması. Aradaki seçimde sizin isteğinize kalmış.
Biri tenkeyless(numpad yok) diğeri değil. Yani aynı switchli versiyonunu alacaksanız arasındaki farklar birinin makrosunun bulunması ve tam boy olması diğerinin ise tenkeyless olması. Aradaki seçimde sizin isteğinize kalmış.

Çözüm
Arkadaş aradaki farkı açıklamış fakat 2 klavyeyide önermiyorum. Farklı klavye önerisi istememişsiniz fakat isteklerinizi tekrar gözden geçirin. Cherry Mx çakması switchleri kullanıyor ve sorun yaşayanlar var sadece ışıklarına kanıp almayın zaten fiyatındaki Cherry Mx klavyelerin çoğu RGB. Öneririm Cherry Mx Switch kullanan klavye almanız.

Razer kendi switchlerini kendi üretmekte, çoğu klavyesindeki switch Razer sesi olarak bilinen ''Green Switch'' modelini kullanır. Adam açık açık zaten başka klavye önermeyin demiş. Razer (Klavye, mouse pad 2 adet, kulaklık) kullanıyorum memnunum. Size kalsa Fancıdan klavye, kasacıdan mouse ve hoparlörcüden kulaklık alıp bunları yıllardır gaming üzerinden yürüyen markayla kıyaslayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…