Razer Blackwidow V3 klavye alınır mı?

Bütçe
3k civarı

Karokan54

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Ryzen 7 3700x
Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo
Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8)
SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB
PSU: Corsair HX1200 1200Watt

Mouse: Razer Deathadder V2Pro,
Klavye: Kemove K68
Meslek
Öğrenci

Ekteki klavye 2400TL'ye alınır mı? Daha iyi öneri varsa bekliyorum. (Türkçe klavye şart, FN tuşları şart, numpad şart değil.) (Low profile var ise tatlı olur.)

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum ama tek sorunu çok sesli eğer sesten rahatısz olmicaksan alabilirsin daha uzuca satan yerler var diye biliyorum.

Ekteki klavye 2400TL'ye alınır mı? Daha iyi öneri varsa bekliyorum. (Türkçe klavye şart, FN tuşları şart, numpad şart değil.) (Low profile var ise tatlı olur.)

Burada 2600TL gayet uygun bilgin olun N11'den ekran kartı almış birisi olarak satıcının puanına bakarak alabilirsinki bu satıcının puanıda düşük değil zaten.

Hall effect hotswap klavyeler veya kablosuz mekanik hotswaplar varken bakmazdim açıkcasi

Bir de bence TKL al daha ufak klavye kullandıkca çok kullanışsız olduğunu anlarsın yerden çok fazla tasarruf etse de oyun oynarken FN+F1 gibi fonksiyonları hızlı kullanamıyorsun veya GTA oynarken uçak süremiyosu tuşlara ataman gerekiyor TKL içinde geçerli ama TKL'de en azından FN tuşları var benim tavsiyem bu klavyeyi al kendimde kullanıyorum memnunum.

bu ikisinede bakabilirsin:

bu ikisinede bakabilirsin:
Hocam türkçe istiyorum. Wraith güzel marka biliyorum ancak 1.5 senedir ingilizce klacye kullandım.(Kemove K68) Çok yordu.

Hayır fiyatları aynı. 2500-3000 tl.
Oneriniz var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00